Saturday, June 16, 2012

Tyytyväinen keittäjä

Hyvä hankinta: keittokirjateline.

Tyytyväinen kokki keittiöstä, hei. Ajattelin pikaisesti hehkuttaa erästä kirpparihankintaa, jota ilman elämä olisi piirun verran hankalampaa. Keittokirjateline. Kun niitä jokunen vuosi sitten alkoi näkyä enemmän kaupoissa, olin tapani mukaan skeptinen: taas uusi 'tarve' ostajille.  Jos teissäkin on epäilijöitä, harkitkaa uudestaan.

Kirpparilla nopeaksi heräteostokseksi osui pari vuotta sitten kuvassaoleva rautainen ja vankka teline. Joka kerran kun sitä käytän, huokaisen mielessäni kuinka tyytyväinen olen ostokseeni ja kuinka paljon helpommaksi se kokkaamisen tekeekään. Resepti on hyvin näkyvillä, sivut eivät käänny kokkailun tiimellyksessä ja keittokirjat pysyvät paremmassa kunnossa, kun roiske- ja kaatumisvaara on minimoitu. Teline on myös hyvä lahjaidea.

Tänä viikonloppuna on ruokalistalla pizzaa, jonka päälle tulee roasted (aivoissa pätkii, mikä on roasted suomeksi?) kurpitsa, pinjansiemenet ja feta. Nam! Muutoin meillä mennään juhlaruo'illa: ohjelmassa on lauantaina ja sunnuntaina kahden prinsessan 5-v synttärit.

No comments:

Post a Comment

Suuri kiitos kommentistasi!