Monday, June 11, 2012

Väriterapiaa

Yritin sateisen maanantain 'kunniaksi' väriterapoida itseni jälleen iskukykyiseksi. Paluu takaisin arkeen upean reissun jälkeen on tuntunut vähintäänkin surrealistiselta. Iloisen keltaisessa, puolen litran vetoisessa maanantaikupissa viihtyi tänään T2:n Gunpowder, jolla pyrin räjäyttämään itseni käyntiin. Yhdestä deadlinesta onnistuin pääsemään eroon - high five!Lounasaikaan ylitin kadun ja rentouduin lempidivarissani. Divari on kaaosmainen, mutta omistajalla on ihmeellinen kyky muistaa, missä mikin kirja on. Tarjonta on laaja, sillä naapurissa on backpacker's, jonka asukkaat järjestäen keventävät laukkujaan jo luetuista/liian painavista kirjoista. Vieraskielistä kirjallisuuttakin siis löytyy kiitettävästi. Tarkoitus oli etsiä seuraavaa kirjakerhokirjaa, jota ei tietenkään ollut tarjolla. Mukaani kuitenkin halusi ehdottomasti päästä Aravid Adigan Between the Assassinations (upea!) ja Kazuo Ishiguron Never Let Me Go (olen nähnyt vain leffan, joka oli vaikuttava). Adiga meni suoraan hyllyyn White Tigerin viereen, Ishiguro taas pinon alimmaiseksi odottamaan vuoroaan.

4 comments:

 1. Ensimmäistä kertaa sain väristyksiä, että Ishiguro voisikin olla minun kirjailijani...

  Laitankin nyt teen tulemaan ja tänään nautin sen muumien Iltapurjehduksesta.

  ReplyDelete
 2. Minä en ole koskaan aiemmin kokeillut yhtään Ishiguroa, mutta leffa oli hieno ja aavistelen, että vielä hienompi kirja on taustalla. Odotan innolla siihen tutustumista. Mistä sinä olet ajatellut aloittaa?

  Nauti teehetkestäsi! Olen vähän kade kaikista ihanista Muumi-mukeista, joita olen nähnyt netissä :-)

  ReplyDelete
 3. Kaaosmaiset divarit ovat jotenkin niitä parhaita, oikeita divareita.

  Sun reissukuvat oli hienoja, varmaan mahtava elämys. Piti kartalta etsiä missä tuollainen paikka oikein onkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tässä divarissa on kirjoja lattiasta kattoon ja siellä voi helposti viettää vaikka koko päivän niska vinossa käyden läpi kaikkea sitä paljoutta.

   Reissu oli todella upea. Mieleen jäi varsinkin koko viikon ajan vallinnut hyväntuulinen yhteishenki ja energinen tunnelma -> asiat ovat hitaasti, mutta varmasti rullaamassa oikeaan suuntaan ja sitä on hienoa juhlistaa yhdessä. Historian havinaa oli mukana myös: muistoja, henkilöitä, visionäärejä.

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!