Sunday, August 12, 2012

Olympiaväsymystä?

Eilen en voinut vastustaa kiusausta, kun näin kadulla tämän:

True.

Helpotusta oli tarjolla näin herkullisessa muodossa:


Valkosuklaa-vadelmamuffinssi ja mausteinen chai latte.

Aussien olympiatulokset ovat olleet ihan hienot: tähän mennessä 7 kultaa, 16 hopeaa ja 12 pronssia. Tilannetta voi tarkastella täällä. Aikaeron vuoksi kaikki tapahtuu meille hiukan huonoon aikaan, mutta jotkut innokkaat jaksavat seurata otteluita mihin kellonaikaan tahansa - ja usein porukalla. Muutaman kerran olen herännyt aamuyöstä yaaayyyyyy! ja go,go,go!-huutoihin, kun on tullut kultaa...

(Edit: meinasin unohtaa kuvat kahvilan hienoista betoniseinistä, joissa taide on päässyt valloilleen. Pahoittelut kiireisistä kännykkäräpsyistä - mansikkapirtelönjuojat olivat kimpussani hoputtamassa.)2 comments:

 1. Hahaa, hyvä kyltti! :D Ja niin totta. Jopa miekkosen vakavasta urheiluhulluudesta kärsivä isä oli tyytyväinen, kun kisat viimein päättyivät. Tosin häntä inhottivat lähinnä ranskalaiset urheilutoimittajat (jotka kieltämättä olivat äärimmäisen ärsyttäviä).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä onnistuin välttämään suurimman osan koko urheilujuhlasta juuri tuon aikaeron vuoksi. Päiväsaikaan yökukkujat olivat sen verran koomassa, etteivät jaksaneet enää vouhkata mistään :) Eli miellyttävät olympialaiset kerrassaan!

   Tuossa kahvilassa on usein hyviä ja hauskoja juttuja houkuttelemassa sisään. Hyvän palvelun saamiseksi on tosin käytävä asiakkaana ainakin 20 kertaa. Sitä ennen ollaan hyvin 'kiireisiä', mutta sen jälkeen ollaankin kuin perheenjäseniä.

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!