Thursday, September 13, 2012

Karkkipäivä

Poikkesin viattomalla soijarouheenostomatkalla luontaistuotekauppaan, ja kuinkas sitten kävikään? Mainitsin jo aiemmin mopon lähdöstä käsistä. Soijarouheen ja parin muun pikkujutun lisäksi mukaan lähti kuusi pakettia teetä. Puolustukseksi on sanottava, että puolet tuotteista oli supertarjouksessa, eli en sentään tuhlannut.

Esittelen uudet tuttavuudet pikkuhiljaa. Ensimmäisenä on kuitenkin mainittava nämä kaunokaiset, joita olenkin jo ehtinyt nautiskella päivittäin. Luontaistuotekaupan myyjä suositteli minulle English Tea Shopin Super Berries -teetä, kun ihailin uuden teevalikoiman visuaalista ilmettä kassalla. Oli pakko tarkastella asiaa lähemmin, minkä seurauksena Super Berriesin lisäksi minua houkutteli suloinen White Tea. Ilolla olisin lapannut vaikka kaikki sarjan paketit ostoskoriin, niin herkullisilta ja hyvänmakuisilta ne kuulostavat ja näyttävät. Mitä sanotte?Herkkää ja herkullista.

Teet ovat luomua ja valmistajalla näyttäisi muutenkin olevan arvot kohdallaan. Minä ihastuin ikihyväksi molempien teiden raikkaaseen makuun, josta ei puutu mitään eikä niihin ole mitään lisättävää. Super Berries koostuu hibiskuksesta, rooiboksesta, piparmintusta, vadelmasta, mansikasta ja mustikasta. White Tea on tietenkin ihan vain valkoista teetä. Kaikki ainesosat ovat luomua (voiko suomeksi sanoa tässä yhteydessä orgaanisia, niin kuin organic?). Pussiteiden kuninkaita siis, ainakin minun kirjoissani. Minullahan on siis oltava pussiteetäkin kätevästi saatavilla käsilaukussa hätätapauksien varalta, ettei menisi ihan liptoniksi ;)  Plussaa myös piristävästä ja kauniista värimaailmasta.

Kun googlasin uteliaisuuttani valmistajaa teen ostamisen jälkeen, kotisivu oli vaikeasti löydettävissä. En tiedä kuinka kauan täytyy scrollata tuloksia alas, ennen kuin oikea paikka löytyy. Onneksi teepussin kyljestä löytyi tarkka osoite. Kun teevarastot tästä vielä tyhjenevät, aion tehdä täsmäiskun myymälään ja kokeilla muitakin sarjan teitä. Perinteisten pussiteiden lisäksi teetä on myös pyramidipusseissa. Tarjolla on myös kauniita lahjasekoituksia. Olen tästä löydöstä aika innoissani. Kuka muu on kokeillut English Tea Shopin teetä?

2 comments:

  1. Ovat kyllä kauniissa kääreissä nuo teet!

    (Mielestäni luomusta ei käytetä Suomessa sanaa orgaaninen)

    ReplyDelete
  2. Eivätkö olekin! Ja itse paketit ovat yhtä kauniita.
    (Kiitos, kirjoitin ensin kaiken 'orgaanisella' ja sitten vasta mietin, ettei se varmaan tarkoita aivan samaa asiaa kuin luomu.)

    ReplyDelete

Suuri kiitos kommentistasi!