Thursday, November 29, 2012

Kipin kapin osallistumaan

Arvontamuistutusrykelmä:

(Edit: Meinasin unohtaa Pihin naisen arvonnan, jossa voittaja saa omakseen hienon Pisama Designin keittiöpyyhkeen. Just ja just ehtii vielä osallistua, aikaa on 1. joulukuuta klo 18 saakka.)

Leena Lumella on käynnissä vuoden 2012 kauneimman kannen äänestys ja arvonta. Aikaa osallistua on 2. joulukuuta saakka.

Koti 3:lle arpoo suloisen Kanelimaan kalenterin myöskin 2. joulukuuta.

Lumiomenassa juhlitaan 4-v synttäreitä (vau!) ja sen kunniaksi voi osallistua arvontaan kirjoittamalla kirjeen joulupukille. Osallistua voi 13. joulukuuta saakka.

Minä aion rentoutua herkuista haaveillen, nyt kun osavaltion eteläosaa repivä myrsky on vihdoin laantumassa. Eilen korkealla sillalla ajaessa tuntui, että auto saattaa hyvinkin lähteä lentoon! Koulusta saimme tänään kotiin tilaamamme hauskat pellavaiset keittiöpyyhkeet, joihin kaikki luokan lapset olivat piirtäneet kuvansa nimellä varustettuna. Tosi mukava muisto pikkuisille ja meille vanhemmillekin.


Ohjelmassa jouluherkuista unelmointi ja self-portraitit.

2 comments:

  1. Tuollainen keittiöpyyhe jokaisen lapsen piirtämällä omakuvalla on loistoidea! Tuota ideaa voisin vinkata täälläkin esim. eskariin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikös olekin! Vinkkaa ihmeessä. Me ostettiin myös isovanhemmille omat lahjaksi. Lapset tykkäsivät kovasti tehdä kuvia myös, eli hyvä aktiviteetti. He saivat myös piirtää opettajien kuvat (jotkut olivat aika pelottavia!). Ideaahan voi soveltaa esim kangaskasseihin, paitoihin jne.

      Delete

Suuri kiitos kommentistasi!