Tuesday, December 4, 2012

Arrgghhh-arvonta

ärh! Blogger on takkuillut yrittäessäni laatia megakuvapostausta - hermot menivät totaalisesti aamulla. Siispä laitetaan tähän väliin hauska arvonta sopivasti jouluksi, niin että bloggarilla on aikaa viilentyä eikä blogiin tarvitse laittaa K-18 -rajaa kielenkäytön vuoksi. 

Melbournelaisen lastenkirjailijan, Roland Harveyn kirjat ovat täynnä aussimeininkiä ja hauskoja yksityiskohtia. Kuvakirjoissa seikkaillaan eri puolilla Australiaa ja kuvituksia voi tutkiskella pitkän tovin löytäen niistä kaikenlaista pientä hauskaa. Arvonnan kaksi voittajaa saavat kumpikin valita kaksi kirjaa seuraavista:

At the Beach
In the City
In the Bush
To the Top EndBlogin lukijat, jotka kommentoivat tähän postaukseen saavat yhden arvan ja linkittäjät tuplaavat mahdollisuutensa. Olisi mukavaa, jos uudet lukijat kirjautuisivat lukijoiksi! Kommenttikentässä voi kertoa, mitkä kaksi kirjaa kiinnostaisivat eniten. Arvonta suoritetaan illalla, 17. joulukuuta. Onnea matkaan!

35 comments:

 1. No niin, eihän tuota viimeistäkään kappaletta saa tietenkään alkamaan sieltä mistä pitäisi, eli vasemmasta reunasta. Aaaarrrgghhhh.

  ReplyDelete
 2. Beach ja Top End kiinnostavat eniten :)
  Kokeilen onneani yhdellä arvalla.

  ReplyDelete
 3. Hei,

  Olet uusi blogituttavuus, ja enkös osunut linkkikiemuroiden tietä kirja-arvontaan. Minut lähetettiin lapsena mattopiiskan kanssa telineelle, kun suutuin, mutta sinun konstisi on yliveto tapa käsitellä ärtymystä...

  Koska olen kaupunki-ihminen, City on ehdoton valinta. Ajatus rannalle lähtemisestä houkuttaisi lumessa ja pakkasessa, mutta taidan silti valita Top Endin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinullakin on mukavan hedelmäinen nimi. Tervetuloa!
   Top Endissä on rantaa myöskin, eli onnistunut valinta.

   Delete
 4. Hei! Todella mieluinen arvonta! Beach ja City olisivat toiveissa, jos arpaonni osuisi kohdalle. Linkittelin joten kahdella mukana. :)

  ReplyDelete
 5. Jee, mukana ollaan, kun on noin ihanat palkinnot! Jos onni potkaisee, valitsen Beachin ja Cityn. :-)

  En ole yhtään tykännyt bloggerista niiden muutosten jälkeen, mutta minkäs teet, ei tässä pieni ihminen oikein voi asioille mitään. :-( Minusta tuntuu, että kaikki muutkin muutokset ovat huononnuksia eivätkä mitään parannuksia. Inhoan esimerkiksi sitä, millaiseksi Yahoon meili muuttui. Vanha oli paljon parempi - tai sitten mä olen jotenkin muutosvastainen. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok,onnea matkaan.
   Joo, mäkin olen änkyrä tuollaisten asioiden kanssa. Harvoin käytettävyys paranee noissa muutoksissa. Tämä bloggerin "tekstinkäsittely" ja "kuvankäsittely" ärsyttää, vaikkakin suuri osa ärsytyksestä johtuu varmasti myös hemmetinmoisesta kuumuudesta, joka saapui meille eilen...

   Delete
 6. Ihanilta näyttävät. Eniten kiinnostaa beach ja city. :) daphlanieätyahoopistecom

  ReplyDelete
 7. Kivaa, mukana ollaan. Kirjojen kannet näyttävät varsin houkuttelevilta. Minua taitaa kiinnostaa eniten City ja Bush. Pysyy elämä tasapainossa siinä tapauksessa. Mukana siis yhdellä arvalla :)

  Mukavaa viikkoa sinne! Minäkin hermostun välillä bloggeriin, kun se mm. hukkaa kommentteja, jotka ehdin lukea, mutten julkaista...argh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vain, onneksi tuo aarrghh-olo on nyt mennyt jo ohi. Yritän laittaa ne kuvat tänne paremmalla ajalla.

   Arpasi on 'rekisteröity' :-) Tasapainossa on hyvä elää!

   Delete
 8. Loistavaa! Sofia on mukana yhdellä arvalla ja minun suosikkini ovat on the beach ja in the city!

  ReplyDelete
 9. Aussifani ilmottautuu eli ehdottomasti haluan mukaan arvontaan! Kirjoita eniten kiinnostaa On the Citry ja On the Bush. Ollaan käyty kävelemässä muutamissa luonnopuistoissa siellä ja olin ihan myyty. Rakastan luontovaeltelua. :) Mukana siis yhdellä arvalla, koska olen liian laiska linkittämään. Lukijasi jo olenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukana olet!

   Kävitkö sademetsäisissä luonnonpuistoissa? Ne ovat upeita. Vaikka niin ovat kyllä muutkin.

   Delete
  2. En muista kaikkien nimiä, osa oli sellaista "metsää" ja maastoa, ettei siellä ollut ketään. Siellä nähtiin vilaus kenkuruistakin, mutta rytistivät pakoon. Ja kärpäsiä oli ihan sairaasti! Voin etsiä sen paikan nimen - kirjoitin nimittäin sillä reissulla matkapäiväkirjaa :)

   Kiaman lähettyvillä käytiin Minnamurra rainforestissa. Se oli ihan mieletön elämys! onko tuttu nimi/paikka sinulle?

   Delete
  3. Kiaman läpi ollaan ajettu monta vuotta sitten matkalla etelästä pohjoisen, eli sen tutumpaa ei ole. Siitä sisämaahan on paljon suuria, kuvailemasi kaltaisia luonnonpuistoja. Voi, kuinka rakastan kaikkea tätä tilaa täällä! Mun pitäis ottaa kuva tänne blogiin meidän kaupungista muutama km sisämaahan päin. Ei ole luonnonpuistoa, mutta ketään ei takuulla näy!

   Delete
 10. Hirveän suuri päätös nimetä kaksi :D Kun ei tiedä edes mitä tuo Top end mahtaa käsitellä. City ja Bush? Terkut räntäsateesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saisipa tännekin räntäsadetta - tänään olisin tarvinnut, kun hiki virtasi tekemättä mitään!

   Top Endillä viitataan Australian pohjoisosaan, Northern Territoryyn, jonne kirjassa matkataan. Onnea arvontaan!

   Delete
 11. Bush ja Top End tällä kertaa :-) Näyttää niin villiltä

  ReplyDelete
 12. Liityin lukijaksi, blogisi vaikuttaa hyvältä!
  Beach ja city näyttää kivoimmilta.

  ReplyDelete
 13. Liityin lukijaksi, mielenkiintoista!
  Eniten kiinnostaa At the beach ja to the Top End.

  Linkitän blogiini js kshden arvan voimin jään jännäämään, mitä tuleman pitää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että liityit joukkoon! Onnea arvontaan!

   Delete
 14. Uusi lukija myös täällä - kaupunki kirja kiinnostaa. Haaveissa olisi joskus päästä käymään siellä ja tavata serkkuja !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tervetuloa mukaan!

   Saat valita toisenkin suosikkikirjan: voittajat saavat kaksi, tai sitten voit jättää toisen kirjan arpaonnen varaan. Kolmas voi voittaa vielä kalenterin, jota ei erikseen tarvitse mainita.

   Delete
 15. Mukana ollaan yhdellä. Kiinnoistuin Top Endistä ja sitten siitä kalenterista, joka taiteilijoita käsitteli. Hurahdin matkallani aboriginaalitaiteeseen tyystin. Edelleen yksi taulu komeilee mukanani. Se on muuttanut jo monta kertaa uudelle seinälle asumaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että osallistut! Saat valita vielä toisenkin suosikkikirjan, jos haluat, kaksi voittajaa saa kaksi kirjaa.

   Aboriginaalitaide on kyllä upeaa. Paljon on väärennöksiä ja liukuhihnatyötä tosin liikkeellä myös, mutta kyllä kunnon taiteen tunnistaa kun sen näkee. Se symboliikka ja kuviin liittyvät tarinat ovat kyllä ainutlaatuista. Hienoa, että sait taulun mukaan muistoksi!

   Delete
 16. No minakipa osallistun ja samalla kommentoin, etta ihanan oloinen blogi sulla! Mukavan leppoisa lukea :) Luulen, etta tuo At the Beach & In the City kirjat ois aika kuumaa kamaa siskontytolle ja veljenpojalle :) Tuo kalenteri se tosin oli, mika minut ensin hurmasi, Sydneyssa jossain museossa kierreltiin pitkan aikaa aboriginaalitaidetta ihaillen..Viela kun muistaisi sen museon nimen :P

  ReplyDelete
 17. Hei ja kiitos! Mukana olet ja onnea arvontaan.
  En uskalla lähteä arvaamaan missä galleriassa tai museossa olette olleet, aboriginaalitaidetta on niin paljon esillä, mikä on kyllä hieno juttu!

  (Mun pitääkin tutkiskella sun blogiasi tarkemmin, vaikutti tosi kivalta!)

  ReplyDelete

Suuri kiitos kommentistasi!