Thursday, December 6, 2012

Tyypillistä aussihuumoria

Jotenkin eilisen teemaan sopivasti pläjähti sähköpostiin seuraava hauskuutus:


 Drunk Driver – A True Story from Australia

 Only an Aussie could pull this one off! A true story from Mount Isa in Queensland.

Recently a routine Police patrol car parked outside a local pub late in the evening. The officer noticed a man leaving the bar so intoxicated that he could barely walk.

The man stumbled around the car park for a few minutes, with the officer quietly observing. After what seemed an eternity and trying his keys on five vehicles, the man managed to find his car, which he fell into.
He was there for a few minutes as a number of other patrons left the bar and drove off.

Finally he started the car, switched the wipers on and off (it was a fine dry night). Then flicked the indicators on, then off, tooted the horn and then switched on the lights.

 He moved the vehicle forward a few meters  reversed a little, and then remained stationary for a few more minutes as some more vehicles left.

At last he pulled out of the car park and started to drive slowly down the road. The Police officer, having patiently waited all this time, now started up the patrol car, put on the flashing lights, pulled the man over and carried out a breathalyzer test.

To his amazement the breathalyzer indicated no evidence of the man's obvious intoxication.

The Police officer said "I'll have to ask you to accompany me to the Police station - this breathalyzer equipment must be broken."

"I doubt it," said the man, "tonight I'm the designated decoy...”

Olen muuten häpeilemättä lisännyt muutaman kohdan ja tarkentanut joitakin muita tässä listassa.
Kiitos kommenteissa avustajille ja muistinvirkistäjille! 

Ja Aaarrgghhh-arvontaakin ehtii vielä osallistua, jos ei ole jo ehtinyt ;-)

10 comments:

 1. Hehe, saattaa olla, että viesti on ehtinyt jo kiertää pallon ympäri. Se (todellinen) aussi-osa saattaakin olla se, että alkuperäisessä sähköpostissa mountisalaisen miehen nimi oli mainittu jutun mukana!

  ReplyDelete
 2. Haha, en tajunnut ensin, mutta selvisihän tämäkin vihdoin, ja kyllä olikin hauska juttu. Varsin näppärää. :-D

  Tästä tuli mieleeni yksi ihan tosielämän tarina: yhden kaverini isä oli aikoinaan ajellut autoa hieman arveluttavassa kunnossa (mikä ei tietenkään sinänsä ole hauskaa eikä oikein) ja tullut yömyöhällä kotiin. Kaverini perhe heräsi ihmettelemään, miksi auton torvi tööttäsi pihalla aina silloin tällöin. Lopulta selvisi, että isä torkkui autossa, ja aina kun pää retkahti eteenpäin, se osui rattiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-D Tarinasi on kuin suoraan jostain komediasta!

   Minä muuten muistan olleeni aika järkyttynyt, kun kävin eka kerran täällä ja myös kun muutin Australiaan. Aika liberaalisti ihmiset hyppäsivät rattiin aika monen drinkin jälkeen, ainakin Queenslandissa ja South Australiassa 2000-luvun alussa. Nyt on onneksi meno hiukan rauhoittunut tai sitten puhallutus kiristynyt.

   Delete
  2. Juu, täällä on sama meno. Ei muuta kuin seitsemän paukkua viskiä naamaan, ja sitten autolla kotiin! Näin teki eräs ukkelin kaveri, jonka kyydillä mekin menimme. Kun hän meinasi ajaa matkalla yhden vanhan ukon ylitse, kaveri pysäytti auton, avasi ikkunan ja rupesi huutamaan ukolle, että mitäs siihen eteen kävelet.

   Puhallutus on kyllä lisääntynyt täälläkin, ja toivottavasti se vähentää humalassa ajoa ja onnettomuuksia.

   Delete
  3. Nauroin tälle vitsille. :)

   Mutta muakin ihmetyttää, kun täälläkin ihmiset ajavat humalassa ihan miten sattuu. Suomessa se on niin tabu ja sosiaalisesti täysin paheksuttava juttu, ja humalassa ajavat vain ihmiset, joilla on muutenkin merkittäviä ongelmia elämässä, mutta täällä tuntuu, että kännikuskit saattavat olla keitä vaan. Kun me sitten kohtasimme ensimmäisen kerran tapauksen, joka oli liian humalassa päästäkseen asuinalueemme portista sisään (autolla, toki), avasimme portin hänelle. Suomessa olisimme varmaan automaattisesti soittaneet hätänumeroon ja raportoineet kännikuskin.

   Delete
  4. Jep, täälläkin ainakin vielä muutama vuosi sitten oli ehkä hiukan hauskaakin, kun joku ajoi hiprakassa juhlien jälkeen. Nytkin tuntuu, että suurin syy humalassa ajamattomuuteen on poliisien puhallutukset, paremminkin kuin se, millaisen riskin ottaa, jos käy puolikuntoisena rattiin. Jotenkin on Suomesta ihan lapsuudestakin jo iskostunut mieleen "Jos otat, et aja, jos ajat et ota" -mainos. Tännekin kaivattais samanlaista "tositv-mainontaa" tuon suhteen.

   Delete
  5. Tsekeissä asuessani kävin aika usein elokuvissa, ja siellä leffateattereissa pyöri kännissä ajamisen vastainen mainoskampanja, jossa näytettiin kuolevia sikiöitä, palavia lapsia, auto-onnettomuudessa irtirepeytyneitä raajoja... aika monta kertaa tuo mainos oli paljon hurjempi kuin sitä seurannut leffa, ja ihan varmasti vaikutti ihmisiin, joten olen samaa mieltä tuosta tositv-mainonnan tarpeesta.

   Delete
  6. Uuuh, aika hurjan kuuloinen mainos!

   Täällä oli tosi lyhyen aikaa sellainen hyvin tehty tv-kampanja, jossa lapsi kuoli humalaisen yliajamana (tai kolarissa, en muista kumpi oli kyseessä) ja näytettiin vanhempien tuskaa. Koko juttu oli tosi autenttisen tuntuinen (vaikka veri ei roiskunutkaan, oli enemmän sellainen tunnepläjäys) ja sitä katsellessa tuli itsellekin tippa silmään. En tiedä, miksi kampanja hyllytettiin. Myös minusta tuollaiset kampanjat tehoavat hyvin, ainakin saavat hiukan ajattelemaan ja jäävät ehkä alitajuntaankin.

   Delete
 3. Ha haa! Piti lukea muutaman kerran. :)

  Hyvää itsenäisyyspäivää täältä lumisesta Etelä-Suomesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-D

   Kiitos vain ja samoin! Meillä juhlitaan joka vuosi itsenäisyyspäivänä muutenkin: pikkuisella on synttärit!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!