Tuesday, April 2, 2013

Voittajat hukassa!

Olen naputellut blogissa sellaista tahtia, että synttäriarvonnan voittajien julistus on jäänyt monilta huomaamatta. Aika monta championia on siis yhä hukassa, tai sitten ovat vielä pääsiäislomailemassa, tai siitä toipumassa :-) Käykääpäs arvontaan osallistuneet siis kurkkaamassa, jos ette ole vielä postausta huomanneet, jotta saadaan palkinnot postiin.

Minä kiidän arjessa eteenpäin reilun parin viikon kuluttua alkava loma ja erityisesti tämä paikka mielessä. Ohjelmassa (toivottavasti) taattua rentoutumista, uiskentelua, taidetta, uuteen lomapaikkaan tutustumista ja herkuttelua mukavassa seurassa.

2 comments:

 1. Onpa ihanan näköinen lomapaikka! Tuonne tekisi melkein mieli lähteä. ;-) On näköjään saanut hyvät arvostelut TripAdvisorissakin. Otathan sitten valokuvia, että päästään mekin hieman ihailemaan paikkoja. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvaa vain odotanko tuota kuin kuuta nousevaa! Oma kokkikin tulee talon mukana - todellinen irtiotto arjesta siis, ja tulee erittäin tarpeeseen. En osaa edes kuvitella: ei ruoanlaittoa tai siivousta kymmeneen päivään! Kuinka sellaisesta palataan taas normielämään?

   Otan ilomielin blogin mukaan, vaikka postaukset saattavat tulla hiukan viiveellä. Loman jälkeen menen suoraan lennosta viikon konferenssiin, nääs. Toivottavasti ei siis heti tule tuhottua lomarentoutusta työkonferenssissa...

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!