Tuesday, October 8, 2013

Houston, we have a problem here...

Minulla on bloggerissa (muun elämän ohella) nyt sellaisia ongelmia, etteivät postaukset näytä onnistuvan! En saa linkkejä laitettua, kuvakeet puuttuvat usein täällä 'luontikentässä' ja joitakin sivupalkkien osia ei saa päivitettyä. Odotellaan siis parempia hetkiä. Ja toivotaan, että alkaa pelittää taas piakkoin. Kiitos, jos jaksatte odotella... 


6 comments:

 1. Toivottavasti ongelmat niin bloggerissa kuin muussakin elämässä ratkeavat pian!
  (Minulla on vaikeuksia kommentoinnin kanssa, sillä jostain syystä selain "kaatuu" melkein aina kun klikkaan kommenttikenttää ja vasta toisella kerralla onnistuu.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Minulla on myös ollut viimeisten viikkojen aikana huimasti omituisia blogger-ongelmia. Aina tulee uusia, kun vanhat poistuvat...
   Ja joo, muut ongelmat voisivat poistua myös!

   Delete
 2. Täällä odotellaan. :-)

  Muistahan hiljentää vauhtia välillä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla :)

   Joidenkin asioiden kohdalla on hiljennettävä, toisten kohdalla painettava kaasua! Nyt on vähän tällainen kiitovaihe...kai, toivottavasti.

   Delete
 3. Odotellaan! Toivottavasti ongelmat häviävät. Mitenköhän tuo blogger nyt noin reistailee sulla....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Täytyy varmaan kokeilla bloggaamista jollain toisella koneella. Tähän saakka olen vain itsepäisesti pysytellyt samalla ongelmakoneella, vaikka saattaa olla, että ongelmat johtuvat jostain muusta kuin bloggerista itsestään.

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!