Tuesday, November 19, 2013

Onnea Matkatar!

Pika-arvonta neljän osallistujan kesken suoritettiin perinteisellä nimi-paperissa-metodilla :-) Tällä kertaa palkinto osui nimimerkille Matkatar. Laita siis minulle sähköpostia osoitteeseen sannascupoftea@gmail.com, niin meilaan sinulle takaisin alekoodin!

Matkatar on muutenkin päivään sopiva nimimerkki, sillä täällä pakkaillaan laukkua kiireissään ja huomenna aamulla nokka osoittaa jo kohti ihanaa, vanhaa kotikaupunkiani, Melbournea. Seuraavan kerran kuullaan sitten varmaan sieltä!

Matkalukemiseksi on varattu henkeäsalpaavan mahtavalta tuntuva Kiran Desain The Inheritance of Loss ja Zadie Smithin The Autograph Man, jonka aloitan, jos ehdin. Melbournessa kun on tarkoitus tehdä hiukan muutakin kuin lukea kirjoja ja juoda teetä :-)  *

Kuvituksena on kuvia aikaiselta aamulenkiltä parin kuukauden takaa. Violetti ihmetys alemmassa kuvassa on mielikuvituksellisesti nimetty Purple Snail, joka saa värinsä bluebottleista (joihin tutustuin liiankin läheisesti viime kesänä). Etana nimittäin herkuttelee noilla penteleillä. Minusta oli kiva kuulla, että joku syö niitäkin polttelijoita - buhahahaha!sannabanana
Aamumaisemaa.

sannabanana
Mielenkiintoinen Purple Snail.


*
Teekaupoissa on kuitenkin aikomus laukata, ja tarkka reittisuunnitelma on jo valmiina ajankäytön minimoimiseksi. Ja ehkä etsin myös jotain uutta mangaa hyllyyn...

7 comments:

 1. Tuo Zadie Smith kiinnostaa... Luin Kauneudesta jo vuosia sitten, ja tykkäsin tosi paljon. Sitten suurin odotuksin aloitin myös Valkoiset hampaat, ja se ei taas kolahtanut sitten yhtään, taisi jäädä pitkällisen sinnittelyn jälkeen lukematta. Ja olen kuullut joltain ystävältänikin samansuuntaisen kommentin. Joten nyt kiinnostaisi tietää, että onko muu tuotanto millainen... vaikka makuasioitahan nämä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minullakin hiukan sama juttu. Jokin on molemmissa (On Beauty, White Teeth) minua ärsyttänyt, vaikka eivät ne mielestäni mitenkään huonoja ole ja mielelläni olen lukenut loppuun saakka. Jotenkin sellainen liian 'self-conscious' tyyli, en osaa paremmin kuvata.
   Autograph Manin sain kaverilta lainaksi, ja hän piti kovasti. Muutkin ovat sanoneet, että olisi paras, eli minulla on nyt suuret odotukset :)

   Delete
 2. Onnea vaan Matkattarelle:) ja mukavaa matkaa Melbourneen!
  hauska tuo simpukka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Au revoir! Istuskelen lentokentällä ja mietin, että olenko pakannut tarpeeksi lämmintä. Tsekkasin Melbournen sään liian myöhään ja eroa ainakin 10 astetta...
   Tuollaisen etanan näin tuolla lenkillä ekan kerran elämässäni ja piti hiukan tutkia, että mikä on kyseessä. Väri oli tosi kaunis, kirkkaampi kuin kuvassa.

   Delete
 3. Ooh, oikein hyvää matkaa! Melbourne on aina kuulunut yhteen niistä paikoista, joissa haluaisin käydä.

  Minulle on käynyt Valkoisten hampaiden kanssa samalla tavalla kuin Terhille, että kesken jäi. En muista enää, mistä johtui. En ilmeisesti tykännyt? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, taalla ollaan nyt! Ah, ihanaa, vaikka saa onkin mita on... Kohta paaset virtuaalimatkalle tanne, kunhan saan kuvia latailtua :-)

   Luulen, etta johtopaatoksesi saattaa olla oikea Valkoisten hampaiden suhteen. Mina sentaan luin loppuun, vaikka arsyttikin! :D

   Delete
 4. Hyvänen aika minulta on mennyt voitto ihan huomaamatta! Kiitos kovasti! Laitan meiliä tulemaan... :D

  ReplyDelete

Suuri kiitos kommentistasi!