Monday, November 18, 2013

Pikainen miniarvonta

Pika-arvonta ennen kuin lähden taas reissuun... 

Voittaja saa 20% alekoodin Yunomin teekauppaan, jossa sitä voi käyttää seuraavia teitä tilattaessa: Premium Sayama Sencha, Grandpa-yrttitee ja Kabuse Karigane. Itseltäni löytyy kaapista kaikkea kolmea, mutta en ole vielä ehtinyt niitä maistelemaan. En osaa siis sen kummemmin tällä hetkellä suositella. Kertokaa osallistumisehalukkuudesta tämän postauksen kommenttilaatikossa. Arvon alekoodin huomenna illalla omaa aikaani, eli puolenpäivän tienoilla euroopan aikaa. Koodi on voimassa vuoden loppuun saakka.

Kuvituksena perjantaisia palaverimaisemia. Tien toiselta puolen tietenkin!


Tee- ja kakkutaidetta seinällä.

Tykästyin näihin 'kynttilänpitimiin'. (suomeksi?)

Näiden herkkujen lomassa ratkoimme ongelmia.

Minä herkuttelin vaniljalla maustetulla huumaavantuoksuisella valkoisella teellä ja suklaa-ganachella, kollega tilasi mustaa teetä ruusunlehdillä ja velvet cakea. Teehuoneella tarjoillaan amerikkalaista Harney & Sons teetä, ja niin kuin aikaisemmin jo mainitsin, hullaannuin heti ensi kerralla heidän granaattiomena-oolongiinsa, josta tarkempi postaus on tulossa. Sen verran herkku on kyseessä, että tee on jo melkein lopussa! Harney&Sonsin web-sivuilla seikkailu on muuten vaarallista. Niin kivoja uusia tuttavuuksia olisi tarjolla, ja kauniissa pakkauksissa vielä...

13 comments:

 1. Minä ainakin haluan osallistua arvontaan! Olen intohimoinen teenjuoja ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivaa! Nuo ovat varmasti hyviä teitä, hiukan harvinaisiakin! Huomenna meinaan korkata jonkun noista kolmesta ja tarjoilla työkavereillekin!

   Delete
 2. En osallistu arvontaan, mutta on pakko ihastella tuota kahvilakuvaasi! Noiden kakkupalojen ja teekupposten äärellä kaikki ongelmatkin tuntuvat varmaan helpommilta ratkoa. Nam...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin juuri. Koko viikko oltiin höselletty, ja perjantaina otin itseäni ja kamua niskasta kiinni - ja eikun suunta kohti teehuonetta. Muuten viikot vain kuluvat ja kuluvat ja stressi lisääntyy ja kertyy. Tuolla on niin kaunista ja herkullista, että sielu ja mieli yrittämättäkin virkistyy. Tehokkuus palaa, sanon mä! ;-)

   Delete
 3. En osaa enää juoda teetä, joten jätän arvonnan välistä. Jos olisi tuollainen kakkuarvonta, olisi tilanne toinen:). Apua miten hyvän näköisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, nyt äkkiä tänne oppipojaksi ;-) Nuo kakut ovat taivaallisia. Mun kakkupala oli sen verran tuhti, etten edes pystynyt syömään sitä loppuun, vaikka kaikkeni kyllä annoin! Aikamoisessa sokeri- ja rasvahumalassa palasimme takaisin työpöydän ääreen...

   Delete
 4. Ihana teehetki herkkuineen:) Mukana arvonnassa;tykkään teestä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivaa! Onnea matkaan! Ja tosiaan oli oikea hengenpelastaja tuo teehetken nautinnollisuus kaiken kiireen keskellä!

   Delete
 5. Houkuttelevaa... Meidän lähiostariin avattin joitakin aikoja sitten ihan kunnollinen teekauppa, ja olen ottanut tavakseni kantaa sieltä kotiin "maistiaisia". Mutta kyllä tuo nettikauppakin houkuttaa, erilainen valikoima nääs... Joo, osallistun! Ei voi mitään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla. Minustakin on kiva, kun tuolta saa noita Harneyn teitä, joista en ollut ennen kuullutkaan. Jotain muutakin 'sarjaa' on tarjolla, en ole ehtinyt vielä tsekkailla.
   Onnea arvontaan!

   Delete
 6. Ale-tee kelpaa mulle aina :) Mukana arvonnassa siis, please!
  Kerroin muuten Izzylle tuosta uudesta teehuoneessa teidän kylällä ja arvaa, mitä se vastasi? Sanoi käyneensä siellä jo!! Työmatkalla sen asiakas oli sen vienyt sinne herkuttelemaan. Ennenkuulumatonta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukana olet! Mutta höh, miten se on jo tänne, ja erityisesti tuonne ehtinyt!? Niin, ja seuraavalla kerralla voi käydä myös mua moikkailemassa :)

   Delete
  2. Mä läksytän sitä sun puolesta :))

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!