Sunday, January 19, 2014

Pelin henki

Tammikuun viimeisenä kaksiviikkoisena tällä mantereella on läimitty palloa vuodesta 1905. Australian Open* tuo maailman tennishuiput meidän kesähelteisiin. Suomesta mukana on (jo kai) perinteisesti ainoastaan Jarkko Nieminen. Missä luuraavat suomalaiset tennistähdet? Tänä vuonna Melbournessa on ollut kisan aikana KUUMA. Mediassa on puhuttu ilmastonmuutoksesta, ja peli puhallettiin poikki, kun mittarissa ylittyi 43 asteen raja. Puhumattakaan kansainvälisestä paheksunnasta. Onko tuntikausien pelaaminen terveellistä, kun on niin kuuma, että muovipullot sulavat kiinni kenttään, pallopojat/tytöt kupsahtavat ja pelaaja hallusinoi  Snoopyn hengailemaan verkon toiselle puolelle? 

Meillä on nyt toista päivää taas 42 astetta päivällä. Onneksi on meri ja ilmastointi, eikä tarvitse pelata tennistä :) Nyt iltasella näkyi rantahiekalla kymmenittäin polttelevia meduusoja, joten toinen helpotus saattaa olla poissa pelistä huomenna.


sannabanana
Näissä maisemissa, eikä edes tungosta.

sannabanana
Piipahdettiin myös yhdellä keskustan rannoista pulahtamassa.


* Jostakin syystä tykkään tuosta Australian Openin sivustosta tosi paljon!

4 comments:

 1. Tennis ei oikein nappaa, mutta nämä sinun kuvasi ovat ihastuttavia. Olen lueskellut lehdistä, että siellä tosiaan "ryvetään" kuumuudessa. Onneksi on ilmastointi, että saa jäähdytettyä itseään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanonpa, että istuminen jossain 4 tunnin matsissa yli 40:n helteessä ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa! Täällä muhun on tosin tarttunut sellainen paha tapa, että yritän edes vähän pysyä kärryillä ja katson koosteita kahvipöytäkeskusteluja varten ;)
   Meillä tosiaan ryvetään tällä hetkellä. Huomenna saattaa vähän helpottaa, toivottavasti...

   Delete
 2. Replies
  1. Näin on! Kyllä tän kestää, jos illaksi vielä viilenee, että saa nukuttua. Fingers crossed!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!