Sunday, June 22, 2014

Voittofiiliksiä

Viime viikosta on selvitty! Se, että voi nukkua hiukan pidempään, lukea kirjaa huvikseen ja ajatella omaa elämää koskevia asioita, tuntuu luksukselta. Tänään ei ole tauotonta kiirettä, ei ole kriittisiä ongelmia mielen päällä ja jatkuvaa tarvetta reagoida yllättäviin tilanteisiin. Tunteja ei leimaa konfliktit ja niiden strategiset siloitteluyritykset. Tällaisen rupeaman jälkeen sitä arvostaa omaa aikaa ja tavallista arkea taas moninkertaisesti. Ei niin, että tässä ehtisi laakereilla lepäilemään kovinkaan kauan: samaa on tiedossa jatkossakin, mutta onneksi jotain tuli saavutettuakin kaiken raatamisen ansiosta. Nyt on sentään tarpeellinen hengähdystauko, aaaaaahhhhhh!

Hyvin nukuttujen unien jälkeen bloggarikin on siis vironnut juuri sopivasti arvonnan suorittamiseksi. Osallistujia oli tällä kertaa vain kourallinen, joten arvonta suoritettiin perinteisellä 'nimet paperilapuilla kulhossa' -menetelmällä. Voittajaksi osui tällä kertaa Marjatta - onnea voittajalle! Jos voittokirja kiinnostaa, laitatko Marjatta osoitteesi minulle emaililla sannascupoftea@gmail.com. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kuvituksena räpsyjä muutaman viikon takaisilta high tea -kutsuilta. Teemana oli Ihmemaan Liisan Mad Hatter ja kuuden hattupäisen hengen voimin lähdimme mukaan kemuihin. Teekannuja täytettiin kaikenlaisilla kokeiluilla ja mahat täyttyivät pääasiassa makeilla herkuilla. Tällaiset kutsut tekisi mieli järjestää joskus kotonakin!


Koristelua Ihmemaan hengessä.

Kakkusia piti maistella.

Teevalikoimaa....

Ja tietenkin piti jotain juodakin.

Jokainen pari sai jakaa tällaisen valikoiman, josta jäi aika reippaasti viemisiä kotiinkin.

 

8 comments:

 1. No johan oli kemut, aivan ihkut. High tea, millanen sitten on low tea? Onko siellä aussilassa ihan sama teeperinne kuin briteissä, vai jotenkin omanlaisensa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli superihanaa, vaikka sokerihumalassa lähdettiin kotiin!
   Low tea olis takapihalla pyjamassa, hiukset kampaamatta ja uggsit jalassa :D
   Brittiperinnettä löytyy kyllä, mutta omilla twisteillä. Täytyykin tästä joskus kirjoittaa blogiin!

   Delete
 2. Ooo mitkä teekutsut!!! Pitäisikin järjestää teekutsut kera kurkkuvoileipien :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mekin päätettiin järkätä ihan omat tuollaiset kemut, ja ennen kaikkea laittaa makea ja suolainen tasapainoon. Niista kemuista nimittäin jäi hiukan liian sokerinen olo, vaikka hauskaa ja herkullista olikin!

   Delete
 3. Voi, mikä teekattaus!
  KIITOS, siis minä - voittanut, jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herkkuja kyllä riitti!
   Kiitos osallistumisesta! Toivottavasti tulet tykkäämään palkinnosta, siinä on paljon sanakikkailua ja teetietoutta :)

   Delete
  2. Sanakikkailu on just minun mieleeni. Tee-elämään en ole vielä tutustunut muuten kuin sinun ansiokkaitten postaustesi välityksellä. Kiinnostaa!

   Delete
  3. No sitten voitto osui ihan oikeaan osoitteeseen! Tassa on paljon muutakin kuin teeta, silla yllattavan moni asia maailmassa ja historiassa liittyy teehen ;)

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!