Monday, August 18, 2014

Palaillaan

Parin viikon reissusta 'over east' on palattu, mutta blogi on jatkanut lomailua teknisistä syistä. Netti pätkii sillä tavalla, että postaaminen, tai minkään muunkaan tekeminen koneella on oikeastaan mahdotonta. Tällä viikolla toivottavasti saadaan asia korjattua. Palataan asiaan siis sitten, kun pelit ja vehkeet ovat kunnossa. Se, että koneella ei voi istua, voi myös olla hyvä juttu. Meillä paistaa taas talven jalkeen lämmin aurinko ja siksipä heitin rohkeasti talviturkin lauantaina Intian valtameren virkistävässä syleilyssä. Vai tuntuuko kotikaupunki lämpimämmältä vain siksi kun on hytissyt viime viikot Canberran ja Sydneyn kylmyydessä toppatakissa? 

Kun ei ole koneella, voi vaikka sunnuntaina eksyä ystävän kanssa erinomaiseen antikvariaattiin keskellä ei-mitään, juoda limsaa ja tehdä yllättäviä löytöjä.

Mukavaa maanantaita ja rauhoittavia rantaunelmia teillekin :)


sannabanana
Ah!

4 comments:

 1. Rauhoittavat rantaunelmat kelpaisivat tänne, kiitos! Ihana kuva! Normandiassa on ilmeisesti alkanut syksy, kun eilen illalla sytytettiin takkaan tuli...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä meilläkin riittää vielä viileää ennen kuin kesä oikeasti koittaa, mutta viikonloppu oli ihanan lämmin. Lauantai kului kokonaan tuolla rannalla, jonne olisin voinut jäädä loppuelämäkseni!
   Takkatulikin on kyllä aika <3

   Delete
 2. Mulla tuli valittomasti kylmat vareet kun kuvittelin kavelevani paljain varpain ulos meresta *brrr*! Ma varmaan raahaan talviturkkia selassani hyvin pitkalle kesaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, no nyt tuntuis just tuolta, mutta meillä oli aivan unelmalauantai ja niin lämmintä silloin, ah!
   Tänään ehkä alkaa netti taas pelittää, fingers crossed!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!