Tuesday, January 6, 2015

Vuoden ekat tsajut

Vuoden ensimmäiset iltateet juotiin ihanasta seikkailuhenkisestä emalimukista 15 tunnin reissaamisen jälkeen. Mukiin pääsi uiskentelemaan ranskalaisen Løv Organicin rentouttava Løv is Zen hauduke, jossa on rooibosta, omenanpaloja, sitruunamelissaa, karhunvatukkaa sekä luontaisia appelsiinin ja karamellin (?!) aromeja.


Uusi vuosi, uudet seikkailut.


Nappasin Løvin lahjapakkauksen mukaani alesta aivan uteliaisuudesta. Muut pakkauksen maut ovat puhdistava Løv is Pure (vihreä tee, omenanpalat, vihreä mate, luonnollinen sitrusaromi), virkistävä Løv is Good (anis, fenkoli, lakritsi, kardemumma, inkivääri, kaneli, pippuri, neilikka) ja kaunistuttava Løv is Beautiful (valkoinen tee, vihreä tee, vihreä rooibos, mangonpalat, ananas, aprikoosi ja luonnollisia aromeita).


Iloisesti yhdessä.

Zenillä unten maille.


Musliinipussukat on säilötty muoviseen pussiin pahvipakkausten sisällä. En tiedä, mikä makunystyröissäni on vialla, mutta minusta kaikki teet maistuvat hiukan samanlaisilta! Varsinkin Zen ja Pure, mikä varmasti johtuu molemmissa olevista omenanpaloista. Täytyy nyt kokeilla vielä ajatuksella näitä uudestaan, ehkä olen vain ahnehtinut. Teenlehtien makua janoaville ei Løv tarjoa helpotusta, kaikki muu taitaa maistua vahvemmin kuin itse tee. Tuoksultaan nämä ovat kovin voimakkaita ja makeita, ja maultaan myös. Ihan mukiinmeneviä ovat, vaikka eivät pääse ostoslistan kärkeen. Taitavat täällä päätyä jääteiksi, joihin tuo makeus ja hedelmäisyys sopii paremmin. Uskallan joskus varmaan kokeilla myös merkin klassisia makuja (joita ei ollut saatavilla ostospaikassani).  Plussaa luomuaineksista ja nätistä logosta :) Onko Løv Suomessa tuttu?

8 comments:

 1. Mä näin näitä jossain täkäläisessä hippikaupassa, näytti kivoilta. Pitää kokeilla jossain vaiheessa jääteenä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti tykkäät :) Saa nähdä saapuvatko nämä koskaan tänne meille...

   Delete
 2. Vai että ranskalainen! Olenkin ihmetellyt, miten tuollainen "norjalainen" teemerkki on pystynyt lyömään niin hyvin läpi Luxemburgissa ja Ranskassa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, lyövät rahoiksi skandibrändäyksellä :)

   Delete
 3. On tuttu :) Mums! Ja onnekseni Lov:a ja lempparimerkkiäni Kusmi-teetä tuo maahan porvoolainen Skafferi, jonka liike sijaitsee vanhassa kaupungissa. Keväällä Pariisissa astuin paratiisiin Champs Elyseellä: Kusmin upeaan liikkeeseen, jossa tarjoiltiin maistiaisia Lov-uutuuksista... <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah, juoni tihenee: onkohan samasta valmistajasta kyse molemmissa? Kusmi on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta odottelen säiden viilentymistä, ennen kuin tilaan uutta teetä!
   Kusmi ja Champs Elysee... Oijoi! *unelmoi*

   Delete
 4. Oijoi, enpä ole törmännyt Lov-teehen. Tuo Zen kuulostaisi ihanalta... Ehkä jostakin nettikaupasta saisi tilattua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti löytyy ja pääset kokeilemaan!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!