Thursday, April 9, 2015

Voittaja!

Eilinen arvonta suoritettiin hiukkasen myöhässä sillä yllätin itseni ja menin illalla hot yogaan hikoilemaan. Huh huh, oli oikeasti rankkaa!

Random.org valitsi synttäriarvonnan voittajaksi Sonjan! Onnea Sonjalle, ja laitahan yhteystietosi sähköpostilla niin palkinto lähtee matkaan sinua kohti.

Meillä sataa vettä ja on pilvistä. Loistava lukuilma siis, mutta työkiireet haittaavat keskittymistä ja taas on edessa reissukin. Postaamatta on ainakin seuraavat hyvät luetut: The Earthquake Bird, I Know Why the Caged Bird Sings ja Foxglove Summer. Kuulemisiin!Meidän kuivaa rantaa.

Canberran karppeja.

2 comments:

 1. Hih, jännittävää, ensimmäisen kerran elämässäni voitin blogiarvonnassa. :) Laitoin tulemaan sähköpostia, toivottavasti oikeaan osoitteeseen peräti.

  Piti muuten kommentoida Katse taivaalle -postaukseen (mutta en jaksanut juuri silloin kirjautua sisään), että vaikuttaa kaltaiselleni vannoutuneelle kissaihmiselle todella mielenkiintoiselta kirjalta. Olen viime aikoina pohtinut, josko joku kissojen sijaiskotina toimiminen voisi olla minun juttuni, sillä tämänhetkisessä elämäntilanteessa sitoutuminen omaan kissaan ei välttämättä onnistu... (Tai no, on minulla yksi omakin kissa, mutta hän jäi vanhemmilleni asumaan kun muutin pois kotoa. Vanha, tavoilleen tottunut herra jo, joten sopeutuminen uuteen ympäristöön ei olisi silloinkaan, kymmenen vuotta sitten, tullut kyseeseen.)

  Minulla myös oli lapsena melko voimakas kissa-allergia, joka kuitenkin helpotti iän myötä. Ja sitten tosiaan jo kymmenvuotiaana niin paljon, että saatoin saada oman kissan. Mutta siis toive joskus hamassa tulevaisuudessa ehkä helpottavasta allergiasta ei tietysti auta minin tilanteessa tällä hetkellä, kun rakkaasta lemmikistä on joutunut luopumaan. Varmasti vaikea paikka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivaa, että voitto meni ensikertalaiselle :) Yritän ehtiä tänään postiin!

   Pitäisit sitten varmaan kissakirjasta, sillä Thean koti on jonkinmoinen sijaiskoti myös :) Täälläpäin etsivät koko ajan majoittajia löytö/pelastetuille kissoille. Ehkä Suomessa (tai missä asutkaan) on sama tilanne?

   Mini elää siinä toivossa, että pääsee allergiastaan eroon, mutta sen aika ei ole vielä. Itse asiassa juuri viime yönä kävin hakemassa hänet yökylästä, koska perheen kissa oli aiheuttanut reaktion. Jännä, sillä hän on ollut samassa paikassa aikaisemminkin yötä ilman kutittavia silmiä jne. Mutta odotellaan...

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!