Saturday, November 7, 2015

Jatkuvaa liikettä II

Kyllä sitä osataan ikiliikkua muuallakin kuin New Yorkissa! Oma elämä oli koko lokakuun sellaista, että kotona ehdimme käydä purkamassa laukut, pesemässä pyykkiä, heittämässä akvaariokaloille uudet 'viikkopalat' ja sitten taas pakkaamassa kassit. Nyt on mukava ajatella marraskuuta, ja sitä, että ohjelmassa on onneksi ainoastaan kaksi pienempää reissua ja suurin osa kuukaudesta ollaan kotinurkilla. Kyllä tuollainen jatkuva matkaaminen vie mehut, ainakin minusta. Kauhulla ajattelen esimerkiksi pomoni kalenteria. Hän taitaa viettää enemmän aikaa lentokentillä ja autoissa kuin kotona, jatkuvasti!

Pilbaran puskareissun ja Coral Bayn pikavisiitin jälkeen suuntasimme toiselle puolen mannerta Brisbaneen ystävän häihin ja sen jälkeen vielä työreissulle Shark Bayhin, jossa ehdin kaikessa tohinassa myös viettää yllärisynttäreitä. Tai siis synttärit eivät tietenkään tulleet yllätyksenä, mutta se, että työkaverit muistivat kaiken kohinan keskellä oli kyllä suoranainen ihme!

Häät pidettiin ihanassa Bundaleer Rainforest Gardensissa, jossa juuri ja juuri vältimme sateen. Kaveripiiri, jonka kanssa häitä vietettiin on sinkoutunut vuosien varrella ympäri Australiaa ja olikin mukavaa nähdä pitkästä aikaa ystäviä, jotka matkasivat paikalle Melbournesta ja Canberrasta sekä muualta Länsi-Australiasta. Uusia tuttavuuksiakin tietenkin oli vieraslistalla ja kaukaisimmat häävieraat saapuivat Intiasta ja Yhdysvalloista. Kauniiden virallisuuksien jälkeen kaikki komennettiin iästä riippumatta tanssilattialle, ja siellä myös pysyimme koko kööri sulkemiseen saakka. Oli hauskaa. Oli liikuttavaa. Oli ihanaa.


 


No comments:

Post a Comment

Suuri kiitos kommentistasi!