Friday, December 2, 2016

Porkkanaa loppukiitoon :)

Vuosi on kierähtänyt taas kiitotahtia ja jäljellä on enää kuukauden loppurutistus Kurjen siivellä. 
Reipas viikko sitten (vai menikö tässä jo pari?) päivitin haastetietoja osallistujien kohdalla. Haasteet-sivulta löytyy siis kaipaileville lukuvinkkejä ja linkkejä muiden postauksiin. Kertokaa ihmeessä, jos olen missanut postauksia, niin saadaan kaikki kasaan!


Jouluisia tunnelmia CBD:ltä.


Huomasin muuten listatessani, että haasteeseen osallistujia on erityisesti viehättänyt Takaishi Hiraiden Kissavieras, joka saattaisi siis lukunautintona olla aika varma nakki arvioiden perusteella.
Aikaa lueskella on vielä joulukuun 30. päivään saakka, eli muutaman vielä ehtii, jos on kunnon lukuputki päällä.

Itseäni hiukan harmittaa se, etten olekaan vuoden aikana ehtinyt tehdä pohjatyötä sen eteen, että olisin löytänyt jotain luettavaa kaikista haasteen maista ja alueista. Lukeminen on siksi painottunut ennalta-arvatusti kahteen suureen: Kiinaan ja Japaniin. Muutenkin lukeminen on hiukan takkuillut tänä vuonna. Elämässä on ollut suuria muutoksia (näin näköjään tuntuisi olevan joka vuosi, eli voisikohan tähän jo tottua?) ja se on tällä kertaa myös vaikuttanut lukemisenergisyyteen ja bloggaamistahtiin. 

Sitten porkkanaan: haasteeseen eniten lukenut tietenkin palkitaan ja nyt on palkintokin kasassa. Toivottavasti tämän paljastaminen ei nyt saa jotakin heittämään kirjaa seinään tai tieten tahtoen hidastamaan lukutahtia :D Minusta tämä on kyllä ihan kiva palkinto :)   

Voittajalle lähtee siis kovakantinen muistikirja ja hyvin kirjoittava kynä; nautiskelevan kissan muotoisia viestikortteja, mahtavan Kate Knappin kirjanmerkki ja The Tea Centren Japanese Lime Green Tea. Kaikki on lisäksi sijoiteltu konmarilaisittain mintunvihreään, vetoketjulliseen 'dokumenttikansioon'. Mitään en tosin rullannut, mutta silti. 

Mukavaa loppukiitoa ja kuulemiin hikiseltä Itärannikolta!


 

18 comments:

 1. Hei,
  minulta löytyy muutama muukin postaus tähän haasteeseen :)
  http://evariankirjahylly.blogspot.fi/search/label/Kurjen%20siivell%C3%A4

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Käyn lisäämässä listaan, kun pääsen kotiin :)

   Delete
 2. En nyt kerkeä lukemaan, mutta onhan vuosi seuraavakin:). Joulukuun olen päättänyt vain nautiskella. Meni sen verran hampaat irvessä tuo marraskuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, joka vuosi ehtii :)
   Rennompaa joulukuuta sinulle <3

   Delete
 3. Hei Sanna,
  nää sun haasteet on tosi hieno juttu - ja mahtavaa myös miten panostat palkintoon. Tämä haaste jäi multa väliin, mutta odotan tosi innolla mitä keksit tulevalle vuodelle. Keksithän jotain pliis?

  Ja kirjavinkkejä odottelen sulta aina. Ne vaan on niin hyviä!

  Ilona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos kivasta ja innostavasta palautteesta! Ja ensi vuodellekin on jo suunnitelma, vuoden lopussa paljastan ;)

   Delete
 4. Minulla myös painottui lukeminen Kiinaan ja Japaniin, vaikka muutama Koreakin mahtuu joukkoon. Hyllyssä kyllä on läjä haasteeseen sopivaa kirjallisuutta edelleen, joten tarkoitus on vielä muutamalla petrata. Ihan mahtava haaste kyllä!

  Olen ehtinyt pari kirjaa lukea lisää sen jälkeen, kun olet päivittänyt listaa. Alla olevassa linkissä kaikki haastepostaukseni:

  http://mainoskatko.blogspot.co.uk/2016/01/lukuhaasteet-2016.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minullakin on vino pino vielä haasteeseen sopivia kirjoja, jotka aion ehdottomasti lukea.
   Seuraavaksi päivitän haastetiedot.
   Luulen, että tulet tykkäämään seuraavan vuoden haasteesta myös :)

   Delete
 5. Olitpa tehnyt hienon koosteen jo luetuista kirjoista. :) Minulta tulee ainakin yksi Murakami-juttu vielä blogiin - intouduin tämän haateen myötä viimein tutustumaan hänen kirjoihinsa. Kissavieras oli aika isosti esillä Suomessa alkuvuodesta, joten se lienee lisännyt sen suosiota blogeissa. Minulle kirja jäi vaisuhkoksi, mutta kansihan on toki aivan hurmaava.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ja hienoa, että lähdit kokeilemaan jotain uutta haasteen myötä :-)
   Minäkin huomasin Kissavieraan kauniin kannen, ehkä kokeilen kirjaakin jatkossa ihan uteliaisuuttani.

   Delete
 6. Kiitos jo tässä vaiheessa tästä ihan mahtavasta haasteesta. Olen niin ihastunut japanilaiseen kirjallisuuteen (ja Japaniin!) tämän haasteen myötä, että aion sinne lähivuosina myös matkustaa. Luettuja on kertynyt yhteensä jo toistakymmentä, ja vielä ehtii...!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli kyllä paras kommentti ja haasteen tulos tähän saakka! Aivan mahtavaa, että aiot lähteä reissuun - et takuulla tule katumaan. Minullakin on kamala Japani-reissukuume...

   Delete
 7. Vau, onpa hieno haastelista. Olen niin huono bloggaamaan kirjoista, mutta onneksi sentään olen hyvä niitä lukemaan. Mahtava paketti odottaa voittajaa :)

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti listalta löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa sinulle :) Oikein kivaa viikonloppua myös!

   Delete
 8. Onpa haastesivulle kertynyt hienoja lukuvinkkejä tulevillekin vuosille. Luulen ehtiväni vielä kirjan tai pari. Minulla on kovasti japanilaispainotteista tähän asti, mutta niitä lienee suomennettu eniten nista Itä-Aasian maista.
  Listaltani puuttuu Kissavieras, josta bloggasin marraskuun lopussa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, varmasti tulee palattua tuohon listaan kerran jos toisenkin tulevaisuudessa. Minäpä lisään Kissavieraan sinullekin :)

   Delete
 9. Laitoin haasteen pakettiin, japanilaisia luin itse asiassa vähemmän kuin edellisenä vuonna mutta tuli ainakin vähän käytyä Kiinan ja Koreoiden puolella...
  https://hdcanis.blogspot.fi/2016/12/kurjen-siivella-lukuhaasteen-summaus.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa! Kiitos linkistä, lähden katsomaan :) Ja kiitos osallistumisesta myös!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!