Friday, October 26, 2012

Mikäs nyt on?En tiedä, missä on vika, mutta viime päivät ovat kuluneet kummallisessa horroksessa: mikään ei ole innostanut ja muun muassa opiskelumotivaatio on ollut nollassa. En ymmärrä: asiaan ei ole minkäänlaista järjellistä syytä, mutta olo on ihan blääh enkä millään saa koulukirjoja avattua iltaisin tai viikonloppuna. Johtuneeko olotila parin viime viikon hektisestä ja vaativasta kokoussumasta? Eikös jossakin hiljattain tehty tutkimuskin, jonka mukaan liika kokoustelu tyhmentää :) Toivottavasti saan itseni elvyteltyä nyt viikonloppuna.

Aamulla löysin jääkaapin ovesta nipun lentolahjakortteja. Ostimme niitä joskus vuosi sitten, mutta ainakin minulta lahjakortit olivat unohtuneet saman tien. Nyt on siis pakko lentää jonnekin, tai siis ainakin varata lennot, ennen kuin voimassaolopäivämäärä umpeutuu. Ongelma sekin; mihin tästä yhtäkkiä lähtisi? Jouluksi tietenkin kannattaisi loogisesti lennähtää sukuloimaan Queenslandiin, mutta siellä päässä perheen asuntokuviot ovat epäselvät juuri nyt. Edessä muuttoja ja muutoksia, mutta kukaan ei tiedä mihin suuntaan. Yritin lounasaikaan maanitella motivaatiota esiin comfort-chailla ja törkeän kalliilla kinuski-pekanpähkinäpiirakalla. Hyvää oli, mutta en ole varma täyttyikö tavoite. 


First aid, part 1.

First aid, part 2.


Henkilökohtaisesta matalapaineesta huolimatta meinaan viikonloppuna paitsi reippailla ulkosalla, kokkailla, lukea, katsoa Villareita,  ja opiskella urakalla, myös leipoa niitä ihania matcha-muffareita, joita sain napostella aikaisemmin tällä viikolla. 

Sain 5 muffinsin reseptin mukana vinkin: muffarit saavat lisäherkullisuutta valkosuklaapalasista. Ainekset ovat jo valmiina kaapissa, aion tuplata taikinan ja viedä rakkaan ystäväni kera kakaroiden sekä tee-termoksen synttäripiknikille puistoon.  Me molemmat täytämme vuosia melkein samaan aikaan.


"With each true friendship,  we build more firmly the foundation on which the peace of the whole world rests."

- Mahatma GandhiGreen tea muffins
( 5 muffin cups )

A  Butter (melted)  60 g
    Sugar 60 g
    Milk 50 g
    Egg (beaten) 1

B  Self-rising flour 100 g
    maccha  powder 13 g


1 . A Mix together.
     B Mix together really well.

2. Combine A and B.

3. Bake 180 C  20 to 25 min.
 

2 comments:

 1. Mukavat viikonloppusuunnitelmat sinulla. Toivottavasti horros menee niilla ohi :)
  Kiitos tuosta reseptista, taidan kokella.
  -A-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vain! Eiköhän tämä tästä :)Minulla on juuri muffarit uunissa valkosuklaan kera, mmm!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!