Friday, April 12, 2013

Viuhahtelua

Yllättäen löydänkin itseni pienestä kiireenpesästä. Olen haalinut itselleni vapaaehtoishommia, jotka kaikki sitten kasaantuivat tälle viikolle ja viikonlopulle. Viuhahtelen siis edelleen hiki hatussa paikasta toiseen ja hommasta toiseen, aamuvarhaisesta iltamyöhään. Lisäksi on ollut läksiäisiä ja synttäreitä ja joitakin odottamattomia tapahtumia, jotka ovat vieneet aikaa. Lukemisesta ei ole siksi tullut oikein mitään. Onneksi katkonainen rytmi sopii minulle mainiosti Päivisen Pintanaarmuja-kirjan kanssa. Pureskeltavaa riittää.

Tämän illan ehdinkin jo viettää ala-asteen kouludiskossa valvojana. Voi kuinka se olikin kivaa hommaa, pikkuiset diskoilijat ovat niin söpöjä! Kuljettelin michaeljacksoneita vessaan ja takaisin, tarjoilin janoisille bailaajille vettä, olin virallinen rahapussinkantaja, avustin karkin ja mehun valinnassa sekä ostossa. On muuten ollut hauskaa seurata tanssitaitojen kehitystä: kindyläiset pomppivat tasajalkaa musiikin rytmissä laakeana, innokkaana palleromattona kaikki samaan aikaan, pre-primarylaisilla on hiukan jo omia mooveja mukana, ja nyt eka- ja tokaluokkalaistet ottivat diskoilusta kaiken irti - oli diskojunaa, tyttöjen ja poikien tanssikisa, oikeat fanitusliikkeet ja kaikki tiesivät, mitkä bändit olivat ne kuumimmat. Kalkkiksille tiedoksi, että ne ovat One Direction, Justin Bieber ja Psy. Oli mahtavaa katsella sitä riemua ja energiaa, jolla tanssilattian kimppuun käytiin ja kuinka kaikki tanssivat niin hienosti yhdessä, kukaan ei jäänyt ulkopuolelle.

Nyt pikkudiskoilija on sammahtanut ja mamma relaa hiukan pliisumpien biisien parissa samalla valmistautuen viikonlopun tiukkaan, mutta hauskaan aikatauluun. Näiden kauniiden sävelten myötä toivottelen oikein kivaa viikonloppua kaikille. Palaan asiaan, eli kirjoihin ja teehen, jos tämän viikonlopun menoista selviän yhtenä kappaleena!4 comments:

 1. Ihana biisi ja kaunista viikonloppua sullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos toivotuksesta. Tämä on nyt soinut muutaman päivän repeatilla. Damien Rice on yksi suosikkini ja sattumalta löysin tämän yhteistyökipaleen.

   Delete
 2. "Laakea, innokas palleromatto" oli niin mehukas ilmaisu, että tulin oikein hyvälle tuulelle! Tsemppiä rientoihin. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitti, ainakin saa hyvät yöunet, kun revittelee paikasta ja hommasta toiseen koko päivän :-) Nyt vielä lenkille testailemaan uusia lenkkitossuja ja heti aamusta on jo kaksi juttua miltei päällekkäin, joten saa nähdä kuinka onnaa!

  Se 'palleromatto' on kyllä ihana: kindyläiset pommpivat kuin "duracell-powered" superpallot sellaisen ison merkatun ruudun keskellä sen koko tunnin samaan tahtiin, ihan kuin yksittäinen elävä organismi. Uskomattoman suloisia!

  Oikein kivaa viikonloppua :-)

  ReplyDelete

Suuri kiitos kommentistasi!