Wednesday, May 29, 2013

Lyyti kirjoittaa nyt vain!

Kirjoituspatouma on vihdoinkin purkautunut ja näppis sauhuaa. Ja onneksi niin, sillä mietin jo, pitääkö töissä tehdä taas viime hetken muutoksia siinä tapauksessa, että minun on mahdotonta siirtää ajatuksiani paperille. Auttoikohan asiaa se, että raahasin yli 20 kiloa kirjoja kotiin joka ilta siinä toivossa, että inspis iskisi joskus keskellä yötä? Ja sitten roudasin aamulla ne samat 20 kiloa takaisin toimistolle, usein koskemattomina. Vai ehkä pato purkautui eilisen ulkoilmalounaan ansiosta? Katselimme kukkuloilta kuinka synkät sadepilvet vyöryivät mereltä maalle. (Kuvia myönemmin). Ei siis tarvitse varmaan selittää, että stressivoltit ovat olleet hiukan korkeat, yhdistettynä vielä siihen autolla törmäilyyn ja jälkiseurauksiin.

Luettuja kirjoja polttelee pinossa useampi (The Hours, A Visit from the Goon Squad, The Last Australia Day, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, Mitä Miten Zen ja The Waterboys), ja kaikista haluaisin ehdottomasti blogata. Nyt täytyy kuitenkin vain maanisesti takoa näppistä työn merkeissä niin kauan kuin pääkoppa sallii. Blogikirjoihin palaan siis hiukan myöhemmin, samoin niihin Bali-juttuihin, nyt kun tuli tajuttua sekin, mistä kuvien venymisessä oli kyse :-)

Kuvituksena hiukan sunnuntain nautinto-messujen herkkuja, joita oli pakko maistella. Mistähän ihmeestä niitä lisäkiloja tuleekaan, en ymmärrä?


Vastustamaton cupcake-kokoelma.Kaverin kädessä kotona tehtyä mansikkasurvosta kanelisen letun päällä + kermaa, jätskiä ja manssuja.

9 comments:

 1. Herranen aika tuota jälkimmäistä annosta. Just mun näköinen! :-D

  Kirjoitteluinspiraation jatkumista toivottelen! Muista myös huilata välillä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli aivan uskomaton herkku!

   Kiitos toivotuksesta, nyt kyllä naputtelen, kun kerran lähtee! Kaksi viikkoa kärvistelyä oli tarpeeksi. Takaisin hommiin, napunapunapunapu!

   Delete
 2. No kiva. Juuri tulin juoksulenkiltä ja tuollaista tarjoilet!! Olkoonkin, että vain kuvina, mutta silti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva ittelles, älä kiusaa! Lenkille pitäisi mennä itse kenenkin, mutta meillä riehuu myrsky ja olen kaiken lisäksi vielä reilun viikon ajan yksinhuoltaja enkä pääse yksin mihinkään ja seliseli...
   Nuo herkut olivat kyllä ooooh ja aaah, jäivät makumuistiin ihanuudellaan :)

   Delete
 3. hi my dear!

  would you want to follow each other?

  and i wanted to invite you to participate in my new giveaway!
  you can win a steve madden bag in neon green:
  strangeness-and-charms.com/2013/05/giveaway-stylefruits.html

  also check out my blogpresentation campaign:
  strangeness-and-charms.com/2013/05/the-best-of-blogs-june.html

  x
  dahi ♥

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti työt antavat pian myöten lukemiselle :)
  Ihanan näköisiä leivoksia! Kilot on jotenkin viheliäinen asia - yleensä ne eivät häiritse (oli niitä sitten sopivasti tai ei), mutta kaikki odottamattomat muutokset tuppaavat ärsyttämään. Voisin muuten vaatimattomasti kehuskella keksineeni ratkaisun hyvinvointivaltioita vaivaavaan ylipaino-ongelmaan: vuosittain julkaistaisiin valtioiden valtamedioissa täysi-ikäisten ihmisten pituus- ja painotiedot! Iltapäivälehdet voisivat tehdä extra-liitteitä "Katso kuka on kaupunkisi raskain henkilö!", "Oletko lihonut enemmän kuin naapurisi? Täydellinen taulukko liitteenä!". Sitten kilvan setvittäisiin kaveripiirissä, että "no tulihan mulle muutama kilo, mutta mulla oli eri vaatteet kuin viime punnituksessa, enkä ehtinyt käydä vessassa..." :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hitsi, tuo sun painotietoideasi sai minut purskahtamaan nauruun, kiitos! Todella paljon mielenkiintoisempi ajatus, kuin esim verotietojen julkaisu Suomessa :-) Kuvittele myös naistenlehtien otsikot: ei enää 'rantakuntoon' vaan 'kuinka pääset listan hännille tehokkaimmin'

   By Kirsikka -blogissa on miinus 5 kiloa -tsemppiryhmä ja sen kautta olen hiukan havahtunut näihin syömisiini. Tuossa yllä on hyvä esimerkki makeanhimoisista elintavoistani...

   Työhön kuuluu onneksi tosi mielenkiintoista lukemistakin, vaikka viihteellisesksi sitä ei kyllä voi kutsua. Ajattelin itse asiassa laittaa hiukan näytteitä tännekin. Ensi kuun lopussa sitten taas hauskempien kirjojen pariin, kun pakerrus on toivottavasti paremmalla mallilla.

   Delete
 5. No jos ei tuollaisista herkuista tule lisäkiloja niin mistä sitten.Mutta syntisen hyvän näköistä.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihhii, ei tosiaankaan ole kyse mistään piilokaloreista noissa herkuissa :-) Mutta hyvää oli!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!