Saturday, June 22, 2013

Onnea voittajille!

Syys-juhannusarvonnan random.orgin arpomat voittajat ovat:

1. wordstressless
2. Liina
3. Jenni
 

Hurjasti onnea voittajille, toivottavasti tulette pitämään kirjoista!  Ykkönen saa valita ensiksi kaksi kirjaa, sitten kakkonen jne.  Jos palkinnot eivät tule tarpeeseen, siirrytään listalla järjestyksessä alaspäin. Voittajat ilmoittakaatte siis itsestänne, jotta saan paketit postiin ennen lomalle lähtöä!


Näistä voi valita:Ito, J. Uzumaki vols 1 ja 2 (nämä lasketaan kahdeksi kirjaksi, niin kuin ovatkin. Haluaisin niille uuden kodin yhdessä. Pehmeäkantiset, vain kerran luettu)
Lahiri, J. The Namesake (kovakantinen, hyväkuntoinen, kirjaston poistomyynnistä)

Plutser-Sarno, A. Notes from Russia (kovakantinen, vain kerran luettu)

Shaffner, M.A. & Barrows, A. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (pehmeäkantinen, hyväkuntoinen)

The Jane Austen Book Club (DVD - kerran katsottu, romanttista hömppää)


Ja tämän listan mukaan mennään:
 Loppuun hiukan teepäivitystä:
Gewurzhausin teiden lisäksi Melbournesta matkasivat meille myös ikisuosikkini Carlisle Tean Evening Mist ja Balaclava Blend Nämä ihanuudet ovat hautuneet pannuissa jatkuvaan tahtiin chain ja kuuman kaakaon lisäksi. Meillä on iltaisin nimittäin ihan jäätävää! Nytkin, keskellä päivää on villasukat jalassa vaikka ulkona paisteleekin lämmin aurinko. Piti oikein tarkastaa säätiedotus pitkästä aikaa, ja eipä ihmekään, että palelee: viime yönä mittari laski kahdeksaan ja kosteuden sekä tuulen kanssa fiilis iholla oli näköjään nollan pinnassa!Kello 7.30 tänä aamuna lämpötila tuntui ulkona melkein nollalta!Evening Mistiä juodessa olen haikaillut keveiden kesäpäivien perään, ja kohta niistä päästäänkin nauttimaan ihan Suomen malliin. Vad jag längtar! Huumaavantuoksuisessa teessä on senchaa, ruusunlehtiä, ruiskaunokkia ja auringonkukanlehtiä.Vasemmalla Balaclava Blend, oikealla Evening Mist.

6 comments:

 1. Heh, Australian talvi on kuin Norjan kesä. Villasukat tosin ei ole käytössä (tällä hetkellä). ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, avaa pelottaako mennä Suomeen juuri tuon mahdollisuuden takia? Hyviä raportteja ollaan onneksi kuultu sään suhteen viime aikoina, eli toivottavasti lämmin sää jatkuu:-) Talot siellä Norjassakin sentään on varmaan rakennettu tiiviimmin?
   Nimim. hellevaatteet pakattu.

   Delete
  2. Suomessa taitaa tällä hetkellä olla paremmat kelit kuin Norjassa, ja jos ei ole, niin suomalaiset talot ovat lämpimämpiä kuin norjalaiset. :D

   Delete
  3. Bbbrrrhhh, toivottavasti sielläkin vielä lämpenee ennen syksyä!

   Delete
 2. Apua miten kylmää! Mulla villasukat kuuluvat jalkaan Suomessa aina, oli sää mikä tahansa. Vasta kolmenkympin helteillä ne voi ehkä riisua. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taisi olla kylmyysennätys täällä! Ihana kamalaa!

   Nyt alkoi pelottaa: pitäiskö nuo villasukat pakata mukaan myös?

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!