Sunday, July 7, 2013

Lomalla...

...blogi tulee päivittymään hitaasti, jos ollenkaan.
Suomen kesä on liian i-ha-na ja tuntuu, että tämä on paras loma ikinä!
Aivoissa on tapahtunut ilotulituksia, kun kaikki lapsuuden kesät ovat tulvahtaneet mieleen. Laukaisimina ovat toimineet ainakin: huumaavat tuoksut (täällähän tuoksuu kaikki - puut, kukat, ruoho, järvet, maa!), horsmat, lumpeet ja siankärsämöt, apilat ja nokkoset, pörräävät mehiläiset, mansikat ja herneet, ruisleipä ja viili, sirittävät sirkat ja livertelevät linnut, rantalaiturit ja karhea hiekka, koivut ja räsymatot, lämmittävä aurinko ja yöttömät yöt, Helsingin kauniit vanhat kadut ja talot, Tampereen murre ja ihanat ystävät ja sukulaiset, jotka ovat taas ottaneet meidät niin lämpimästi vastaan.
Nyt on nautittava täysillä niin kauan kuin tätä kestää, lukeakaan en ehdi. Sydän pakahtuu onnesta <3
sannabanana

sannabanana

sannabanana
sannabanana

sannabanana


sannabanana
Lempivärejä.

24 comments:

 1. Tulipas hyvä mieli sun puolesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Olen tosi onnellinen, että olen täällä nyt. Kesä on niin ihana ja muutenkin, loma ja kaikki <3

   Delete
 2. Ihanaa, rentouttavaa lomaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, juuri tuollaiset merkit ovat ilmassa :)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos, aivan uskomattoman kaunista täällä kyllä on. Toivottavasti säät suosivat vielä pitkään!

   Delete
 4. Oijoi, nauti ja niin varmasti teetkin! Suomen suvi on kyllä edelleen se kaunein <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuntuu aivan taivaalliselta - olen niin ihmeissäni, että on niin ihanaa täällä ja viihdyn niin hyvin! (Toivottavasti sama tunnelma jatkuu...)

   Olin melkein unohtanut kuinka ihanaa kesällä voi olla, ja joka paikka täynnä taidetta!

   PS. Olit taas spämmissä :-( Kummallista!

   Delete
 5. Voin vain kuvitella, kuinka mahtavalta sinusta tuntuu, onhan tämä kesä "kanta-asukillekin" ihanaa, saati sitten ulkkikselle. Kuinka kauan on siitä, kun kävit viimeksi Suomessa?

  Minäkin alan olla jo lomatunnelmissa :). Ihanaa lomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen melkein ekstaasissa, kun niin tykkään olla täällä nyt!

   Viimeksi olin Suomessa syys-lokakuun vaihteessa kolme vuotta sitten. Eli aika erilainen tunnelma oli silloin. Kesää olen viimeksi viettänyt Suomessa kymmenisen vuotta sitten. Ehkä siksikin tämä tuntuu niin mahtavalta ja upea sää on tietenkin ollut merkittävä osatekijä fiiliksissä!

   Sinullekin oikein ihanaa lomaa ja toivotaan, että aurinkoisia päiviä riittää! Nyt pakkaamaan uimarantareissua varten <3

   Delete
 6. Ihanat tuoksut ja ihanat äänet: pääskysten kirkuminen, lokit, tuulen humina puissa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Lokkeja en ole vielä päässyt kuulemaan, mutta huomenna on sitäkin ohjelmassa :-) Tuuli ja puiden lehdet <3 Aivan spesiaalia, kun tulee puoli-autiomaasta, jossa sellaista lehtien kahinaa ja kohinaa ei koskaan kuule!
   Terveiset onnen kukkuloilta ;-)

   Delete
 7. Tankkaa kuule rauhassa, kaikkea mitä mieli tekee. Blogistania täällä seisoo ja odottaa. Täällä pakataan ja huomenna siivotaan. Lähestyy, lähestyy...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tankkaaminen on just sopiva sana! Nyt tankataan sieluun ja sydämeen ihania muistoja ja nautitaan olan takaa. Ihanaa, että tekin kohta pääsette, nytkin aurinko paistelee ja juuri tulin lenkiltä, hölkkäsin järven ympäri, kaunista, kaunista, kaunista <3

   Delete
 8. Ihanaa lomaa minäkin toivottelen! Nauttikaahan Suomesta kunnolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nautitaan käskystä ja muutenkin :)Suomen kesä on sata kertaa ihanampi kuin muistin, ah! Toivottavasti sinäkin saat lomailla!

   Delete
 9. Ihanaa lomaa! Olet kyllä lomasi ansainnut. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuh, ihanuutta tällä riittää, luonto on aivan uskomaton!

   Delete
 10. Enjoy enjoy enjoy :) Mulla on niiiin Suomi-kaipuu yhä. Onneksi enää 3 viikkoa ja pääsen sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Will do will do will do!

   Minä olen onneksi jo ehtinyt pariin otteeseen kohdata sellaista, minkä vuoksi Suomeen en kuvittele muuttavani takaisin, mutta silti on aivan ihanaa olla täällä ja nauttia kesästä ja kavereiden ja sukulaisten seurasta.

   Kohta sinäkin siis täällä, toivottavasti tämä sää pysyy yhtä upeana sullekin <3

   Delete
 11. Kymmenenisen vuotta sitten -onpa viimeisimmästä kotimaan kesälomasta aikaa! Tosin tässä taitaa myös olla sitä, että kaikkia lomiaan ei halua viettää täällä, sillä muuten ei ehdi matkustamaan muualle? Meillä ainakin on tätä.

  Keep on enjoying, toivottavasti ehdit kuitenkin kirja-aleihin, kirjastoon ja ehkä hetkeksi jopa riippumattoon kirjan kera?

  PS. Kerrothan palattuasi mitä Suomi-"kamaa" lähti mukaan ja kuinka paljon matkalaukun painosta oli kirjoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä juuri, minulle on tainnut muotoutua sellainen Suomi-visiitti kerran kolmessa vuodessa -tahti. Se on ihan sopiva, siinä ajassa tekee jo mieli takaisin.

   Kirjoja on jo aimo pino matkalla Aussilaan, samoin muuta kamaa, esim keramiikkaa :-) Kamalaa! En edes halua vielä ajatella sitä, kuinka kaikki saadaan roudattua takaisin ja mitä pitää ehkä jättää tänne tilanpuutteen vuoksi... Raportoin sitten!

   Nyt kupponen teetä saunan päälle (niin hienoa, että voin kirjoittaa noin!).

   Delete
 12. I feel you. Loma on jo loppupuolella, ja jotenkin tuntuu, että saako tästä Suomen kesästä ollenkaan tarpeeksi. Ja noinkohan se sitten kuitenkaan olis ollut ollenkaan niin ihana, jos ei asuisi ulkomailla..? Tuskin.
  Vaikka mä tosin olen ollut poissa täältä vasta naurettavan vähän aikaa verrattuna sinuun, joten voin vain kuvitella miten nostalgiselta lomasi tuntuu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nytkin oli niin kiva kävellä ulkona kaiken vehreyden keskellä, pikkuisen ripotteli lämmintä sadetta välillä. Onneksi osui tällainen sää lomalle!

   Olen samaa mieltä tuosta ulkomailla asumisen vaikutuksesta: kaikki tuntuu supermerkitykselliseltä, hienolta ja eksoottiseltakin! Olen ihan mielelläni täällä vaaleanpunaiset rillit päässä, vaikka eteen onkin tullut jonkin verran juttuja, joiden vuoksi en edelleenkään kaipaa Suomeen pysyvästi asumaan. Joku kesäloma-asunto olisi kuitenkin kiva :-)

   Ihanaa loppulomaa sinullekin, nautitaan olan takaa 'varastoon'! Kauheaa, tuntuu, että olen ollut melkein kuukauden aivan irti 'todellisuudesta' - töille en ole suonut ajatustakaan, ihana irtiotto arjesta siis!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!