Friday, August 30, 2013

Into the deep

Huhhaipakkaa - ihanaa, että on viikonloppu! Työkiireistä en viitsi enää edes vikistä, sama virsi tulee soimaan toistolla ainakin ensi vuoden puoleenväliin saakka. Toisaalta hyvä niin: vihdoinkin pitkän ja tuskallisen työn hedelmät alkavat näkyä, vaikka poiminnassakin on toki hommansa!

Viikko toi sentään jotain kivaakin: söpön ja hauskan surffariavustajan pahimpaan kiireeseen :D (Toivottavasti kukaan ei loukkaannu. Tuli kuitenkin ihan aidosti sydämestä!) 

Kaunis kiitos kaikille edellisessä postauksessa äänestäneille: seuraavaksi tartun siis The Museum Guardiin. Jännä niin, sillä kirja olisi itselleni ollut varmaan samalta listalta viimeinen yksinkertaisesti siksi, että minulla ei ole siitä minkäänlaisia ennakko-odotuksia! 

Sunnuntaina arvotaan satas-arvonnan voittaja ja ensi viikolla on ohjelmassa pari kirjablogitempausta, joihin olen päättänyt ottaa osaa. Niistä enemmän muutaman päivän kuluttua. Kiirettä pitää siis blogissakin! Uutta, ihanaa teetäkin on laatikkokaupalla, mutta mistä aika postaamiseen? Lupaan kyllä, että tänne tulen niistä hehkuttelemaan, sillä sen verran innoissani olen kyseisistä löydöistä.

Perjantain kunniaksi taas hiukan mereneläväisiä Shark Bayn suunnalta. Itse visualisoin mielessäni olevani tuo hiekan rauhaan piiloon kaivautuva stingray, ainakin tämän viikonlopun ajan...sannabanana
Ihailtavaa innokkuutta! Photo: (C) Loz Hillary 2013 

sannabanana
Valaatkin ovat täällä nyt! Photo (C) Loz Hillary 2013.

sannabanana
Moikka! Photo: (C) Loz Hillary 2013.

sannabanana
Manta ray nappailemassa planktonia ja pikkukaloja. Photo: (C) Loz Hillary 2013.


Video footage: (C) Loz Hillary 2013.


Oikein mukavaa viikonloppua!

15 comments:

 1. Kiitos samoin sinulle!

  Iloisia pullonokkadelfiineitä ilmeisesti...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Leena!
   Niitäpä juuri, olivat leikkineet veneen rinnalla pitkän ajan :-)

   Delete
 2. Hitsi että näitä sun kuvia on aina yhtä kiva - ja jännittävää - katsoa. Lapsetkin ovat ihan ihmeissään, miten joku _oikea ihminen_ voi asua lähellä haita ja muita. Mutta minä en hahmota yhtään tuota toista kuvaa, mikä kohta valaasta siinä näkyy? Minä näen siinä mustan kolmion, jonka päällä pötköttää kulahtanut pehmolelu, jonka alapuolella tuijottaa dalmatialaiskoiran pää ja sivuilla on koristeena valkoisia sulkia... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että vekaratkin katsoo näitä!
   Ja sorry olla ilonpilaaja, sä näet tuossa niin paljon mielenkiintoisempia juttuja :-D Kyseessä on kahden ryhävalaan (? = humpback whale) päät, toinen leuan alta (valkoista) ja toinen nenän päältä (kuhmurainen musta).
   Minä yritin hirveästi löytää sitä pehmolelua...

   Delete
  2. Voin vielä varmistaa asiantuntijalta, mutta mä jotenki 'itsestäänselvästi' näen nuo kaksi :-)

   Ja tuo dalmatialainen on ihan huippuhavainto!

   Delete
 3. Mukavaa viikonloppua sinullekin:) Aika söpöjä nuo delfiinit:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ja niin ovat aivan ihania. Olisi kiva tutustua niihin paremmin, kun ovat niin älykkäitäkin.

   Delete
 4. Ihania delfiinejä. Oikein mukavaa ja inspiroivaa viikonloppua :)

  ReplyDelete
 5. Minua tuo museokirja "epäilytti" ihan samasta syystä - kun ei sen esittelyteksti herättänyt minussa oikein mitään. Tuskin olisin itsekään tarttunut kirjaan, josta ei olisi ollut mitään ennakko-odotuksia. Mielenkiintoista kuulla, millaiseksi kirja osoittautuu. :-)

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuin myöskin!
   Jostain syystä olin kuitenkin kirjan hankkinut, syytä en kyllä muista ollenkaan! Mielenkiintoista tosiaan saada tietää mitä kansien välistä löytyy.

   Delete
 6. Onpas tosiaan komeat vedenelävät teillä siellä. Delffiinejä eksyy joskus Bosborillekin, ja kyllä siitä aina riemu repeää, kun satutaan näkemään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla tosin ensiksi nousee sydän kurkkuun, kun näen evän halkovan pintaa. Sitten kun huomaa sen 'pyöröliikkeen' vasta helpottaa :-)

   Hauskaa, että tekin näette siellä näitä veijareita!

   Delete
 7. Oooooo vautsi mitä kuvia! Upeita!
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Kamu on vesillä töissä ja lähettää usein koosteita, rakastan!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!