Tuesday, August 13, 2013

Pieni chai-keidas

Sunnuntaina aamusella lähdin tapani mukaan vanhalla rautatieasemalla pidettävälle Farmers Marketille hedelmä- ja vihannesostoksille. Kovasti oli asemalaiturilla kuhinaa, jopa niin paljon, että en edes rekisteröinyt pientä kojua muiden joukossa, ennen kuin sieltä huudettiin nimeäni kovalla äänellä ;-) 

Ihana ystäväni Jess, tai The Chai Lady, on laittanut pystyyn kunnon chai-kojun kaikkien iloksi. Mausteet hän jauhaa itse, samoin leipoo herkullisen polenta-appelsiinikakun ja keksit kyytipojiksi. Luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita ja mausteita, sekä tietenkin chai-jauhetta on myös kaupan.

Niin kuin kojun kyltti kehottaa, istahdimme lämpimän kupposen ääreen vaihtamaan kuulumisia. Tai minä istahdin, samalla kun Chai Lady valmisti chaita ja myi kakkuja :-)


"Chai means tea. Chai wallahs are spread throughout India - providing a place to sit, ponder & chat - adding to sense of community."

Ihana keidas <3


sannabanana
Sopivan kiireinen Chai Lady :)

sannabanana
Chai-pussukat.

sannabanana
Appelsiinikakku, kaakaojauhetta ja kukkasia.

sannabanana
Idea kojun taustalla.

sannabanana
Kuppivalikoimaa chain rakastajille.

8 comments:

 1. Replies
  1. Eikös vain, oli suloinen fiilis tuolla. Pienelläkin pääomalla voi laittaa jotain pystyyn, mikä tuottaa muille iloa ja itselle ilon lisäksi tuloa :-) Ei tuo kuitenkaan mikään ura ole, mutta innostui vain noin tekemään sunnuntaiaamuisin!

   Ihana pysähtyä nyt sitten chaille ostosten lomassa <3

   Delete
 2. Oih! Aivan mahtava! Chai on parasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Olen iloinen, koska aikaisemmin marketilta sai vain paperimukiin pussi-liptonin, nyt jotain herkullista & juttusession kaverin kanssa.

   Delete
 3. Ihana chai ja ihana uusi lookki blokilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on (chai)! Uusi look arveluttaa vielä hieman, olenhan sen tyyppinen ihminen, jolla on ollut viimeiset 20 vuotta täysin sama hiustyylikin ;-) Mutta kiitos!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!