Wednesday, August 14, 2013

Porkkanaa

Kengurun kyydissä -haasteessa ollaan jotakuinkin puolivälissä. Aikaahan on haasteen puitteissa lueskella aussikirjallisuutta vielä helmikuun loppuun saakka. Haasteet-sivulle olen kirjannut luettuja kirjoja. Jos listalta puuttuu nimesi alta lukemasi kirja, tai jos haluat osallistua haasteeseen, ota yhteyttä sähköpostilla tai kommenttikentässä.

Olen kehitellyt hiljakseen haasteen palkintoa. Eniten aussikirjoja ahminut voittaakin muhevan pääpalkinnon, johon kuuluu:

Kaksi valinnaista seuraavista aussileffoista (varoitus, linkeistä paljastuvat juonet!):


- Joku hyvä, uusi ensi vuoden uusi romaani - seuraan hypetystä ja ilmoitan mikä teos päätyy tänne
- Pussillinen macadamiapähkinöitä


Perintöprinsessa tai -prinssi saa lohdutukseksi voittajalta jäljellejääneen leffan ja ihan oman karkkipussin :-)

Pitäisikin taas ryhdistäytyä ja käydä tarmokkaammin aussikirjojen kimppuun; tällaista epäluonnollista haastelukemista on hankalaa pitää yllä!sannabanana
Rakentavaa tekemistä :)

11 comments:

 1. Kiva kun muistuttelit! Kurkkaan kotona pari kirjannimeä ja palaan raportoimaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, hyvä! En tiedä onko sinulla sama juttu, mutta minusta tuntuu tosi hankalalta lukea tällä lailla maittain. Helposti unohtuu kirjoja valkatessa tällainen suunnitelmallisuus!

   Delete
  2. Sama vika täällä päässä! Usein tuntuu, että omaan lukemiseen tulee erilaisia teemoja puolivahingossa, saattaa lukea putkeen vaikka monta kirjaa jotka sijoittuvat Australiaan - mutta on eri asia hakea nimenomaan aussikirjailijoita.

   Delete
 2. Edelleen olen mukana haasteessa - suorituksia vielä haeskellessa. ;)

  ReplyDelete
 3. En ole lukenut (tietääkseni) yhtään australialaiskirjailijan kirjaa aikoihin, mutta sisko toi suurien kehujen saattelemana luettavaksi Tim Wintonin Cloudstreetin. Oletko sattunut lukemaan sitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauskaa, juuri oli Cloudstreetistä puhetta toisaalla. Kirja on mun ehdottomalla lukulistalla ja asunut hyllyssä jo muutamia vuosia. Täällä se on jonkinasteinen klassikko jo, eli kovin pidetty ja kuuluisi yleissivistykseen se lukea. Eli edessä minulla vasta. Kerro, mitä tykkäät, kun saat luettua!

   Delete
 4. Jihaa, tulipa hyvaan valiin muistutus tasta, silla etsin juuri jotain uutta aluevaltausta ja aussikirjallisuushan olisi mulle juuri sita. Vaikken virallisesti osallistuisikaan, niin voinhan kannustaa taalla taustajoukuissa ja nauttia kirja-arvioista ja keskustelusta.

  Ja ihana uusi blogibanneri, kutsuu lukemaan! Olen muistaakseni blogannut tuosta Secret storysta joskus, taytyypa tsekata.

  Last but not least, onko sulla suomalainen nappaimisto kaytossa?! Jos ei niin bravo etta jaksat näppäillä kaikki ä:t ja ö:t tänne, itse olen luovuttanut... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä juttu, mukaan vain taustajoukkoihin hurraamaan!

   Kiva, että tykkäät bannerista! Secret Riveristä on tosiaan blogattu, tais olla mun sairaslomapostaus :-)

   Eikä ole suomalaista näppistä, eli alt+numerot -systeemillä naputellaan. Otan siis aplodit vastaan :D

   Delete
 5. Minä en tule tuota pääpalkintoa kahmaisemaan, mutta olen sentään jo 2,5 haastekirjaa lukenut. Ajattelin niistä yhdestä blogatakin, joten laitan tiedot sitten siinä vaiheessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kivaa, että olet ehtinyt tuonkin verran lueskella! Tosiaan, vinkkaa sitten tänne, niin updeittaan tiedot ja linkkaan, jos postaat.

   Ajattelin vielä lykätä kaikkien osallistujien kesken arvottavan kolmannen palkinnon, jottei nyt motivaatio ihan kokonaan romahda, jos palkintosija ei ole saavutettavissa!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!