Saturday, November 23, 2013

Uskaltaako?

Tytölle on tarkoitus hankkia eka surffilauta synttäri/joululahjaksi. Sitten luin tämän. Ja harkitsen. Meri kuitenkin vetää puoleensa...


Myers-tavaratalon jouluikkunoissa Melbournessa kerrotaan tänä jouluna Jan Brettin piparitarina.

Gingerbread Baby kukkokyydissä.


Melbournessa sataa, sataa ropisee ja kesä on jossakin kaukana piilossa. Onneksi jätin hellemekot kotiin ja pakkasin nahkatakin, villapaidan, villasukat ja sateenvarjon. Marraskuun loppu. Uskomatonta!

7 comments:

 1. Sanoisin, että aika vähän voi elämässä tehdä, jos päättää ettei haavoittumisen tai onnettomuuden pelossa uskalla. Ihanat ikkunat siellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se on, mutta jotenkin nuo 'kalanruokatilastot' laittavat miettimään, että pitäiskö vain pysyä maalla ja jättää vesi- ja ilmaharrastukset sikseen... Luulen, että se lauta tulee kuitenkin hankittua!

   Delete
  2. Samaa mieltä Minen kanssa, tämä oli hienosti sanottu!

   Delete
 2. Oon niin kade lapsille jotka on oppinu surffaamaan. Voi ku oisin ittekki voinu lapsesta saakka olla vedessä, enkä esim hangessa tarpomassa murtiskoiden kanssa. Vihaan ylihyviä surffilapsia raivoisasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ditto!
   Ehkä pitäis tulla joskus teidän suuntaan alppeilemaan, että olis edes jotain hyötyä vuosikausien murtsikoinnista....Vaikka nekin taidot oon varmaan jo kadottanut, eli nyt en osaa mitään missään!
   No, elän nyt sitten surffilapsuutta tytön kautta :D

   Delete
 3. No nyt on se surffilauta sitten jo paketissa... Eka tunti buukattu sunnuntaille!

  ReplyDelete

Suuri kiitos kommentistasi!