Tuesday, April 1, 2014

I've found heaven

Tämänhetkinen taivas löytyy syysauringossa verannalla kiikkuvasta riippukeinusta. Paras hankinta koskaan. Hyvä kirja, uudenpörröiset uggsit, keinun syli ja muutama kiireetön tunti. Huomaan, että nyt viikolla palaan silloin tällöin mielessäni riippukeinuun ja auringon suloiseen lämpöön. Tämä on uusi 'happy place', jossa toivottavasti tulee vietettyä aikaa muutoinkin kuin mielikuvituksessa.


Väärinkäsitysten välttämiseksi on sanottava, että on minulla housutkin jalassa, shortsit!

Tai sitten taivas saattoi löytyä myös viikonlopun BBQ-pippaloista. Ruokaa ja juomaa oli niin paljon, että lauantain syömingit jatkuivat vielä sunnuntainakin, jolloin grillattiin loput. Hummereita, tuoretta leipää, kuplivaa, hauskaa seuraa ja tuttavaperheen tyttären julkisivun ikkunaan piirretty tiedotus: "We might be weird, but we're happy!"Lapset laittoivat nakkien päälle "madoilla maustettua isoisän verta".

Kollegan isä on hummerikalastaja. Heillä on parhaat BBQ:t :)

Grillailimme myös muutamia kokeiluja, jotka olivat herkullisia: ohuehkoja punajuuriviipaleita, jotka marinoimme öljyssä ja italialaisessa mausteseoksessa sekä hunajamelonia, joka silveltiin hunajalla, kanelilla ja suolalla.

Viikonloppuna ehdimme myös kävelylle rantamaisemissa. Harmitti, ettemme ottaneet uikkareita mukaan, sillä vesi kutsui leikkimään ja kohta on jo niin kylmä, ettei vilukissa enää kastaudu. Kissasta toiseen: laskunmaksuapulaiseni oli sunnuntai-iltana varsin suloinen. Hän pitää tassuillaan kiinni hiirestä aina kun sitä liikauttaa. Toinen on kuitenkin niin ihana, etten raaski heittää häntä pois pöydältä!


Aaah, kuinka rakastan meren kaikkia sinisävyjä!

Hiiri pidetään kurissa ja nuhteessa!


Tällaisia viikonloppuja kun voisikin laittaa tilaukseen!

18 comments:

 1. Aika unelmakuva tuo rannalta otettu..niin kauniit sinisen sävyt!
  Ja kissakuvasta plussaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, luonnossa vielä upeammat nuo värit ja ulottuvat ikuisuuksiin panoramana <3
   Kissa elämässä on kyllä plussaa!

   Delete
 2. Vaikuttaa siltä, että elämä siellä palailee jokseenkin normaaleille uomilleen:). Se on hyvä.

  ReplyDelete
 3. Minäkin voisin laittaa vastaavan viikonlopun tilaukseen, etenkin tuon ranta- ja BBQ-osaston. Miksei myös riippukeinua ja hyvää kirjaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, tämän ottaisin mielelläni toistuvana kaavana :) Riippukeinu ja kirja on yllättävän loistava yhdistelmä! Nokosilla kirjakaan ei tipahda, vaan jää samaan 'pakettiin' :)

   Delete
 4. Tästä postauksesta tuli tosi hyvä fiilis. Ihanaa elämää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että välittyi sinne saakka! Toivon säännollisiä uusintoja ja suosittelen täydestä sydämestä kaikille :)

   Delete
 5. "Oooh happyy dayyy". Loistava happy paikka ja bbq ja rantakuva. Sitten kun on taas kylmää, harmaata ja tylsää, on hyvä muistaa, että tuollaisia täydellisiäkin päiviä/viikonloppuja tulee vielä ja monta.

  ReplyDelete
 6. Oi ihanaa, sä sait hankittua sen riippukeinun!!! Nyt on koti sitten complete :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, double hammock with a stand :) Paras ostos ikinä ja sopii tuonne kuin nenä naamaan, tuu keinumaan! :D

   Delete
 7. Toinen riippukeinufani ilmoittutuu! Kuvasi on niin houkutteleva - kesä, tule jo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Minä en osannut etukäteen arvatakaan, kuinka kovasti tuohon tykästyisinkään! Pienesti harmittaa, että talvi on tulossa, koska kesäkuumalla tuolle olisi luonnollisesti enemmän käyttoä. Täytyy nyt toivoa oikein lämmintä ja aurinkoista syksyä meille! Sinä taas pääset toivottavasti kohta nauttimaan kesästä :)

   Delete
 8. Replies
  1. Tunnelma oli kyllä kohdallaan :-) Isommassa ikkunassa oli asiasta vielä seikkaperäisempi selostus, mutta jätin julkaisematta, koska siinä näkyy perheen nimi ja osoite :-D

   Delete
 9. Hiirihomma hanskassa ja siedettävissä, niin kauan kun ei näppiksen päälle kömmi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juurikin noin, ja on jo ehtinyt kömpiä useaan otteeseen! Aika monta F-nappuloihin liittyvää short cutia olen joutunut selvittämään, kun herra on tassuillaan muuttanut näytön asetuksia :)

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!