Wednesday, April 9, 2014

Vink

Moni ei ole varmaankaan huomannut (eikä mikään ihmekään) oikealla olevaa kuvalinkkiä blogiin, jonka aloitin hiukan aikaa sitten, pääasiassa itseäni varten. Olen sinne koonnut silloin tällöin sellaisia hyviä, pieniä ajatuksia ja lausahduksia, joihin olen törmännyt eri yhteyksissä ja jotka ovat jollakin tapaa kolahtaneet. Jos kiinnostaa, niin kurkatkaa.


sannabanana
Terveellisiä ohjeita <3

12 comments:

 1. Kiva uusi blogi! Tänään törmäsin tällaiseen lausahdukseen: "Hullut vievät maailmaa eteenpäin, viisaat pitävät sen pystyssä." Kaikilla on siis annettavaa. Kolahti meikäläiseen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuo on sellainen hitaasti ja fiiliksistä riippuen päivittyvä :) Kiva vain, että on nuo jutut jossain yhdessä kohdassa, kun yleensä kirjoittelen tuollaisia juttuja muistiin paperilappusille ja kalenterin sivuille ja muistikirjoihin jne.
   Ja kaikilla on annettavaa - kyllä!

   Delete
 2. Tuo Zen-sanonta "Don't just do something. Sit there!" on paras, mitä olen kuullut pitkään aikaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minustakin! Ja niin totta. Tuon taidon kun tarvittaessa osaisi...

   Delete
 3. "Just do it" on myös erinomainen sanonta, jonka esittäjä on muistaakseni Herra Nike.

  Asiasta viidenteen: Blogisi teeaiheiset tekstit ja erityisesti kuvat ovat jääneet kytemään alitajuntaani, koska nyt olen hurahtanut vihreään teehen. Voit ottaa tästä kunnian itsellesi ;) Olen ostanut gunpowder-teetä, bergamonttiaromilla maustettua vihreää teetä ja jasmiinilla koristeltua/maustettua vihreää teetä. Sencha on vielä kokeilematta. Suunnittelen postausta tästä aiheesta ja muista hurahduksista ja keulimisista ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei muuta kuin iso JEEEEEE! Mahtavaa, onnittelut, nauti! <3 <3 <3

   Delete
 4. Voi miten oleellisen hienoja sanoja, näppärästi yhdessä blogissa. Onnittelut!

  ReplyDelete
 5. Heitin sulle haasteen: http://salamanteri.net/georgia/2014/04/nyt-kylla-otan-ja/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sydämelliset kiitokset, kävinkin jo vaklaamassa että mistä kyse :) todellakin tuli nyt haaste tarpeeseen! Kunhan pääsen kotiin reissusta, alkaa tapahtua!

   Delete

Suuri kiitos kommentistasi!